reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

reklama
elwis mala juz szybko raczkuje :tak:

nathalie :-D zupelnie jak pompki, albo inne ćwiczenia gimnastyczne ;-)

aga chłopcy chyba sa bardziej żywiołowi.... moj się wścieka jak sie go położy i jak za długo siedzi :tak: chwyta sie nerwowo wszytskiego co ma w zasiegu reki zeby sie podniesc do stania, a jak sie go postawi na nózki to potrafi z 10-20 min skakac i "sprężynować" nózkami - jak to mowi moja koleżanka - opiekunka dziecięca :-D

ale sie uśmiałam :tak::-);-), Fionka super, jakie włoski ma śliczne, :tak::tak::tak::-):-):-)
a moje dziecie coś leniwe jest, ale musze Wam mamuśki powiedzieć że codziennie ćwicze z Maxem te ćwiczenia co wstawiła na bb [chyba Misia?] są super:tak::tak::tak:

reklama
Pare dni mnie tu nie bylo, a tu sami sportowi wyczynowcy!!! Rewelacja!!!! Gratuluję wszystkim maluszkom!!!!Antar-Mateuszek tez uwielbia pieski i wcale się ich nie boi:) Wręcz przeciwnie, to one zachowują wobec niego rezerwę jakby baly sie o swoje uszy i oczy....:))))):-D:tak:
Tez wrzucę pare fotek....a na pierwszej prezentuję szanownym Koleżankom jak się Matek odcisnął podczas snu w kojcu-wygląda jakbyśmy go regularnie lali:))):-D

Załączniki

• 200909121476.jpg
    200909121476.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 200909131490.jpg
    200909131490.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 200909131495.jpg
    200909131495.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdj_cie020.jpg
    Zdj_cie020.jpg