reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fotki i filmiki

Nathalie- rewelacyjne zdjęcia, dziewczynki są przeurocze, no i Ty wygladasz świetnie :tak::tak::tak::-):-):-):-)

Mysio-pysio na dzień dobry ::-Dwczorajszy spacerek

141mtl5.jpg

2lwvc79.jpg

reklama
elwis - gratulacje dla pozycji pionowej Gabi :) te jej fałdki... mniami! :-):-D i wózek super się prezentuje!
miki - faktycznie, niezły z niego prezes! :)
kraf - krzysio cudowny! i też gratulacje dla pionu!
nathalie - zdjęcia widziałam ale przyznaję, że tylko te na pierwszej stronie. Super! ale chwilowo nie mam czasu na więcej. Ale oglądnę... nie usuwaj ich w najbliższym czasie :)

Wrzucam kilka fotek mojego póki co kiwającego się raczka, a także małej psiary( po mamusi hihi)

Załączniki

• Obraz 199.jpg
    Obraz 199.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 72
  • Obraz 222.jpg
    Obraz 222.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 72
  • Obraz 237.jpg
    Obraz 237.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 65
  • Obraz 259.jpg
    Obraz 259.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 69
  • Obraz 273.jpg
    Obraz 273.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 286.jpg
    Obraz 286.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 68
  • Obraz 315.jpg
    Obraz 315.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 74
  • Obraz 339.jpg
    Obraz 339.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 74
  • Obraz 302.jpg
    Obraz 302.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 71
  • Obraz 297.jpg
    Obraz 297.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 73
Na tym zdjęciu z Mają chodzi o to że jak robiłm obiad myslałam że Zosia grzecznie bawi się na matce, a ona podpełzła do leżącej Maji (jest tuż po sterylce) i rozwiązała dwa supły od kaftana pooperacyjnego.

Załączniki

• Obraz 346.jpg
    Obraz 346.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 68
  • Obraz 387.jpg
    Obraz 387.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 413.jpg
    Obraz 413.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 417.jpg
    Obraz 417.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 75
  • Obraz 429.jpg
    Obraz 429.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 65
  • Obraz 426.jpg
    Obraz 426.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 63
elvis jak zwykle rewelacyjne foty, a że ci te małe gagatki jeszcze mieszkania nie rozniosły :-D myślę jednak że to kwestia czasu...;-)
miki uśmiech Maksia rzeczywiście prezesowy ;-)
antar Zośka widać bardzo zainteresowana psiakami :tak: choć widać, że łączy ją z moją córką pasja do wyrywania kabli ;-D

PS Ja też mieszkałam na Bródnie, przy samej Trasie Toruńskiej na Pelcowiźnie. Ale żałuję, że już nie mieszkam, takie miałabym sąsiedztwo, a Zuzka jakie koleżanki

reklama
wszystkie dzieciaczki przeurocze i słodziaki-rozrabiaki;-):-D:-D
Antar jak ja choruję na doga niemieckiego, takiego ślicznego czarnego jak na pierwszej fotce w drugim poście:zawstydzona/y:

Do góry