reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki i filmiki

Elwis Pyza super raczkuje!...i nawet przyciąganie ziemskie nie jest w stanie jej zatrzymać w drodze do firanek ;-)
Nathalie.. oj Azorek przy Fionce nie zrobi kariery filmowej ;-)
Monika...oj uważaj bo jeszcze ktoś do opieki społecznej zadzwoni ;-)Mateusz bombowy sportowiec!

reklama
Zalączam fotki z zeszlego miesiaca... jak zwykle z opuźnieniem, ale naprawde nie mam teraz czasu.

Maćko z piffkiem i stojący na ławeczce w parku... czyli troszke z małego śmieszka

Załączniki

• DSC00148.jpg
    DSC00148.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00142.jpg
    DSC00142.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00134.jpg
    DSC00134.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00131.jpg
    DSC00131.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00152.jpg
    DSC00152.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC00143.jpg
    DSC00143.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 48
Oj jak patrzę co robią wasze dzieciaki to mój Karol daleko w tyle !!!

antar, teraz jak Karol pełza to ciągle łapie koty za futro i one uciekają od niego, ale Karol nie daje za wygraną i jak tylko któreś pojawia się w zasięgu jego rączki to im nie podaruje:-D

reklama
nimfi- Maciuś ma śliczne policzusie-pączusie, super chłopczyk:-):-):-)

a to z dzisiejszego pobytu na placu zabaw :-):-):-)
[video=youtube;9qoOoIhsNqY]http://www.youtube.com/watch?v=9qoOoIhsNqY[/video]

nie wiem czy widzicie, ale Max w pewnym momęcie przykurcza ramionka do główki, robi to gdy się boi, ale i nie tylko, troche martwie się tym, no i nadal jest przekrzywiony w jedna strone:-(

Do góry