reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Halo? Pogotowie ginekologiczne?
Potrzebuję na cito rady co zrobić: w poprzednim dniu cyklu zapomniałam się z luteiną i @ przyszla w 22dc. Teraz mam 15dc i plamienie, luteinę mialam brać od jutra. Co robić?
- olać temat i kolejne cykle będą wracać do normy samoistnie
- brać szybko luteinę i liczyć że to zatrzyma okres i dostanę później okresu zgodnie z planem
-lecieć do gina i bić się w pierś, że narobiłam sobie bałaganu i niech ogarnia temat
@Ceonis też tak miałaś, jak zapomniałaś dawki, ze kolejny okres przyszedł jeszcze szybciej?

Ostatnia edycja:
Potrzebuję na city rady co zrobić: w poprzednim dniu cyklu zapomniałam się z luteiną i @ przyszla w 22dc. Teraz mam 15dc i plamienie, luteinę mialam brać od jutra. Co robić?
- brać szybko luteinę i liczyć że to zatrzyma okres i dostanę później okresu zgodnie z planem
-lecieć do gina i bić się w pierś, że narobiłam sobie bałaganu i niech ogarnia temat
@Ceonis też tak miałaś, jak zapomniałaś dawki, ze kolejny okres przyszedł jeszcze szybciej?

Powiem Ci że dziwne. Ja w poprzednim też jakoś na własną rękę sobie brałam 🤡 i miałam okres w 27dc. Teraz też powinnam brać od 16dc, ale bałam się że to za wcześnie i zaczęłam brać w 18dc

Potrzebuję na cito rady co zrobić: w poprzednim dniu cyklu zapomniałam się z luteiną i @ przyszla w 22dc. Teraz mam 15dc i plamienie, luteinę mialam brać od jutra. Co robić?
Dzięki temu, że tak sobie narobiłam, owulację miałam podczas okresu, także nie polecam 😂

Sporządziłam coś takiego:
20220719_130735.jpg

Mam zamiar raz na jakiś czas badać 1 grupę. Ale to dopiero od września.
Jakby ktoś widzial jakies błędy to dajcie znać xD

Ja jestem 2dpo albo 3 nie wiem ale bolą mnie cycki i kłuje mnie jajnik, z którego była owu. Chyba to cionsz

reklama
Do góry