reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Moja koleżanka pracowała w budżetówce, odeszła od nas poszła tam i wróciła do nas, ja ją ściągnęłam na wyższe stanowisko za lepsza kasę 😂 Ale mówi że nigdzie nie odpoczęła jak tam 😂 ja No wiem że teraz bym mogła tak pół roku popracować trochę się wyciszyć a później pewnie już by mnie nuda zmęczyła
No wlsnie mnie tez ta praca dobija pod tym katem, ze ja jestem szybka, lubię być w ruchu, 15 rzeczy na raz robić. A tutaj, wszystko powoli swoim torem się toczy i mnie szlag trafia

reklama
Ja mam z praca tak, ze jej nie lubię. I to nawet nie chodzi o sam rodzaj pracy ale o atmosferę i komfort psychiczny. Złe się w niej czuje.. zero satysfakcji z pracy, mam takie poczucie, ze co ja tutaj w ogóle robię i stać mnie na coś lepszego, w sensie wykonywanych zadań, bardziej pode mnie.
Ale tkwię tu, z melisa i jakoś mija czas.. chyba poczekam do sierpnia jak się okaże, ze się udało to będę miała motywacje zostać, a jak się nie uda zajść to chociaż prace zmienię 😞
Ja pracuję w prywatnej firmie. I lubię swoją pracę (15 rzeczy na raz, 8h mija w mig). Ale tak jak mówisz, komfort psychiczny. U mnie to ludzie z którymi pracuje 🤯😰
Ja należę do introwertykow, przeżywam wewnętrznie, mało mówię i więcej robię. Nie mogę znieść cwaniaczków, którzy udają że pracują i przypisują sobie sukcesy innych i co chwilę chodzą do szefostwa na pogaduchy.
Ale na to niestety nie mam wpływu, w wielu miejscach tak jest, stąd nie biorę tego jako wyznacznik na zmianę pracy😬 póki hajs się zgadza 😃

Laski 🤣 chłop mój dzisiaj rano wpada do łazienki i zaczyna się do mnie dobierać i pyta czy mogę soe spóźnić do pracy. Ja w ogóle w szoku bo co go zwleklo z łóżka o takiej godzinie ale dobra. Po seksie pytam go co go tak wzięło z rana a on, ze mieliśmy się starać 🤣 ja w szoku i mu mówię, ze przecież weekend był kluczowy. A ten ze on nie wiedział 😃 i zły ze wstał xD

Laski 🤣 chłop mój dzisiaj rano wpada do łazienki i zaczyna się do mnie dobierać i pyta czy mogę soe spóźnić do pracy. Ja w ogóle w szoku bo co go zwleklo z łóżka o takiej godzinie ale dobra. Po seksie pytam go co go tak wzięło z rana a on, ze mieliśmy się starać 🤣 ja w szoku i mu mówię, ze przecież weekend był kluczowy. A ten ze on nie wiedział 😃 i zły ze wstał xD
Twój chłop to niezła zagadka :D

Przynajmniej fajnie zaczęłas dzień 😃🤪

Ej jestem zniesmaczona.
Jak mieszkałam w wawie i robiłam badania to za bete z progiem zapłaciłam 120 zł, a za krzywą cukrową i insulionową 350 (!!!). Teraz znalazłam labo w mniejszej miejscowości w której pracuje i beta z progiem 54 zł, a krzywe 114 zł. Żart i kpina... dobrze, ze teraz będę mogła se robić tu... jakieś witaminy czy inne rzeczy też będę bardziej skłonna zrobić, jak nie będę musiała za 2 oznaczenia płacić 200 zł... ale się zbulwersowałam :D

Ej jestem zniesmaczona.
Jak mieszkałam w wawie i robiłam badania to za bete z progiem zapłaciłam 120 zł, a za krzywą cukrową i insulionową 350 (!!!). Teraz znalazłam labo w mniejszej miejscowości w której pracuje i beta z progiem 54 zł, a krzywe 114 zł. Żart i kpina... dobrze, ze teraz będę mogła se robić tu... jakieś witaminy czy inne rzeczy też będę bardziej skłonna zrobić, jak nie będę musiała za 2 oznaczenia płacić 200 zł... ale się zbulwersowałam :D
u mnie np beta kosztuje 30 zł ,przed szpitalem robiłam,aby wykluczyć ciążę.

reklama
Do góry