reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja też jeździłam rzadziej, gdy byłam w Polsce i nieco bliżej :-) Ale to się ze starością zmienia... ;-)
U mnie właśnie na odwrót. Im jestem starsza tym rzadziej. Ale to wynika z tego, że mam teraz skomplikowane relacje z nimi.
Przynajmniej wiadomość o ciąży jest mi łatwo zachować w tajemnicy 😄 to by było nawet śmieszne, gdybym im nie powiedziała o ciąży tylko urodziła i przyjechała z wnukiem/wnuczką😜
Ja mieszkam 20km od teściów, a nie pamiętam kiedy ich ostatnio widziałam 🤣🙈 pewnie kilka lat temu
Do mamy mam 10km, a widziałam ją w lutym ;)
Ja tesciow też mam 20 km od siebie, ale niestety się widujemy. Wolałabym zachować częstotliwość jak z moimi rodzicami 😄

Dobra, to ja mam inne pytanie na ten wieczór (tak w ogóle to nareszcie mam wakacje!!!). Czy zdradzicie imiona swoich mężów/partnerów/ekhm...właścicieli trzonów :-D ? Bo wiemy o Tomku, o Pawle... kto da więcej?? :-)
Mój mąż to Philippe.
Philippe, tak bardzo po francusku ! 🥰

Mój ma na imię Francisco, obywatelstwa się chłopaki nie wyprą 😁

reklama
U mnie właśnie na odwrót. Im jestem starsza tym rzadziej. Ale to wynika z tego, że mam teraz skomplikowane relacje z nimi.
Przynajmniej wiadomość o ciąży jest mi łatwo zachować w tajemnicy 😄 to by było nawet śmieszne, gdybym im nie powiedziała o ciąży tylko urodziła i przyjechała z wnukiem/wnuczką😜

Ja tesciow też mam 20 km od siebie, ale niestety się widujemy. Wolałabym zachować częstotliwość jak z moimi rodzicami 😄

U mnie tak było. Pod koniec lipca moja mama zapytała mnie czy przypadkiem nie jestem w ciąży,
Odpowiedziałam, że tak. Więc ona poszła dalej:
M - Na kiedy masz termin?
Ja - Na 29.08
M - Tego roku?! ;)

Do góry