reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
A potem będzie że przemoc domowa 😁😁
o tak! Jak ja chodzę na rurę i mam siniaki to serio słysząc od 4 lat jeden i ten sam żart "hłe hłe, Stary Cie bije" to naprawdę już mam chęć z politowaniem się patrzeć na ludzi

Will Ferrell Reaction GIF

Tez jestem zdolna xd najpierw spadl mi sloiczek z sosem do pizzy i wszystko sie rozpackalo po szafkach, podlodze itp, szkło rozrzucilo az do salonu, posprzatalam to taka wkurwiona, sos maział sie ze szklem 🙈🙈 minelo 5 minut otwieram nożem ser i sru po palcu, krew sie polała 🤣🤣

Tez jestem zdolna xd najpierw spadl mi sloiczek z sosem do pizzy i wszystko sie rozpackalo po szafkach, podlodze itp, szkło rozrzucilo az do salonu, posprzatalam to taka wkurwiona, sos maział sie ze szklem 🙈🙈 minelo 5 minut otwieram nożem ser i sru po palcu, krew sie polała 🤣🤣
A ja myslalam ze opowieść o ręce która mnie boli bo głupia pielęgniarka chyba przebiła mi życie (w każdym razie krew kapała obok wenflonu) zrobi na kims wrażenie, ale nie XD

Ale że dopiero wtedy się wybieracie? Jak często jesteście/jesteś w PL w ogóle? Bo ja to w sumie co 2-4 miesiące ;)
Ja czasem latam sama, stary ostatni raz był w sierpniu. Ja byłam w marcu. A teraz w sierpniu przylatuje mama i siostra wiec my pewnie dopiero na święta. Chyba że jakieś bilety mi wpadną po drodze. Barcelona niestety nie jest tania do latania.
Ale staram się ok 3 razy w roku leciec.

Teraz wogole na święta taniej wyszło kupić bilety LOTem niż jakimiś wizzairami... takie to tanie linie 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Ja czasem latam sama, stary ostatni raz był w sierpniu. Ja byłam w marcu. A teraz w sierpniu przylatuje mama i siostra wiec my pewnie dopiero na święta. Chyba że jakieś bilety mi wpadną po drodze. Barcelona niestety nie jest tania do latania.
Ale staram się ok 3 razy w roku leciec.

Teraz wogole na święta taniej wyszło kupić bilety LOTem niż jakimiś wizzairami... takie to tanie linie 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Ja mieszkam 200 km od moich rodziców a jeżdżę tam raz w roku 😄 oni do mnie tak samo, więc średnio raz na 6 msc się widzimy😜

reklama
Do góry