reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Obok wenflonu, jak to mozliwe?!😱
Tez sądziłam, ze to niemożliwe, ale widziałam wielka krople krwi żylnej (w wenflonie tez była krew). Ja serio nie wiem jak ona się wklula, ale Paweł mówi ze potrafi gorzej i ze to zalezy od pacjenta (gowno gowno, jak on się wkluwa to tak nie mam)

Dobra, to ja mam inne pytanie na ten wieczór (tak w ogóle to nareszcie mam wakacje!!!). Czy zdradzicie imiona swoich mężów/partnerów/ekhm...właścicieli trzonów :-D ? Bo wiemy o Tomku, o Pawle... kto da więcej?? :-)
Mój mąż to Philippe.

Dobra, to ja mam inne pytanie na ten wieczór (tak w ogóle to nareszcie mam wakacje!!!). Czy zdradzicie imiona swoich mężów/partnerów/ekhm...właścicieli trzonów :-D ? Bo wiemy o Tomku, o Pawle... kto da więcej?? :-)
Mój mąż to Philippe.
Nie wiem czemu przeczytałam właścicieli trzonów, panów XD chyba czas isc spac. Waniliowych lub nie snów XD

Mój mąż to Philippe.
Kamil ❤️
Chciałam synowi dać Filip, ale siostry Kamila syn tak się nazywa, więc już nie 😁

reklama
Do góry