LadyCaro
Fanka BB :)
Ja potrzebuje dużo białeczkaOoo… czytasz mi w myślach XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja potrzebuje dużo białeczkaOoo… czytasz mi w myślach XD
Chociaż mozzarellę mogłabym wrzucić dla odmianyJa potrzebuje dużo białeczka
((ah, jeszcze dziewczyny a propo tego, ze mój mąż tak w sobotę się 'złamał'... jeszcze wczoraj ja byłam w kuchni i coś robiłam a on puścił sobie jakiś filmik na yt i tam na początku było ostrzeżenie "filmik zawiera treści nieodpowiednie dla dzieci" a on do telewiora "ale ja nie mam dzieci." Matko jak to usłyszałam to płakać mi się zachciało.
Biedny
W sumie to zjadłabym kotleta
Stary też jest trochę jak dziecko((
Czy bedzie sporym nietaktem, jeśli napisze ze Paweł by uznał, ze sam jest jak dziecko?
Ależ możesz i pomagasz - jesteś przy nim!Stary też jest trochę jak dziecko
Po prostu no... on zawsze się trzymał, zawsze był tym co pocieszał, co przytulał, co mówił, ze będzie git, jak ja przeżywałam załamania. I pierwszy raz widzę, że on to przeżywa tylko głęboko w sobie. Niby wiedziałam, ale nigdy nie dawał znać i po prostu serce mi się kraja, ze moja ukochana osoba cierpi i nie mogę mu pomóc.
poproś teściową o porcję dla mnie i mych dzieciWidzę że była rozmowa o owocach morza.. właśnie odgrzewam obiad od teściowej
Zobacz załącznik 1422486