Mmiiaa
Fanka BB :)
Placilam blikiem i pokazywalo ze max 3 dni ma isc paczkaA jak z płatnością i jak długo paczka idzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Placilam blikiem i pokazywalo ze max 3 dni ma isc paczkaA jak z płatnością i jak długo paczka idzie?
A ile razy byłaś stymulowana i jakimi konkretnie lekami?Na razie nie. Co nie bardzo rozumiem. Podobno trzeba poczekać ale pewna nie jestem co do tej logiki. Coś musi być nie ok skoro efektów brak.
No piękne miejsceJa od tygodnia biorę, ale dziś czytałam że na efekty trzeba poczekać jakieś 2mce Ja tam już czuję się ciut inaczej, albo wróciłam do równowagi psychicznej
Ty pytałaś chyba o ten Toruń, ale zapomniałam zacytować Ja byłam rok temu, w hotelu Pałac Romantyczny pod Toruniem i dojeżdżaliśmy, no ale położony przepięknie, na rocznicę ślubu A w Toruniu ogólnie dużo nie zwiedzaliśmy, bo mąż był o kulach, więc nie wchodziło w grę długie chodzenie, ale zwiedzislimy stare Miasto, krzywą wieże, promenad nad Wisłą, Planetarium no i knajpki, chleb i wino Pyszka! Ogólnie byłam bardzo pozytywnie zaskoczona Toruniem bo się nie spodziewałam że jest taki ładny
Jezu, a moja teściowa robi kotlety jak do niej przychodzimyWidzę że była rozmowa o owocach morza.. właśnie odgrzewam obiad od teściowej
Zobacz załącznik 1422486
W sumie to zjadłabym kotletaJezu, a moja teściowa robi kotlety jak do niej przychodzimy
Ja chce Twoja teściowa! Kocham owoce morza!
Brzmi jak coś co bym zjadła na kolacje. Może bez kaszy i bez jajka i mozzarelli XDa ja właśnie wpierniczam wieeeeelką sałatkę z: roszponki, pomidora, ogórka, kaszy pęczak, ciecierzycy, małej mozzarlli, pestek słonecznika, kiełków rzodkiewki, jajka na twardo i dressingu miodowo musztardowego xD pewnie ma z milion kalorii, ale wszystko jakby z dobrynm IG chyba, to nie bede mieć wyrzutów wejdę potem na orbitreka
czyli w zasadzie warzywa z sosem xDBrzmi jak coś co bym zjadła na kolacje. Może bez kaszy i bez jajka i mozzarelli XD
Ooo… czytasz mi w myślach XDczyli w zasadzie warzywa z sosem xD