reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Tak :D mnie nawet piekły skubance :D
Mnie tak bolą jak dotknę jakbym siniaki miała 😂 oeeezu organizm kobiecy jest taki skomplikowany 😂 ciagle coś boli. Przed owulacją bolą jajniki, bo się pęcherzyk rozpycha, po owulacji piersi i sutki. Później chwila przerwy i zaraz przed @ zmiany nastroju, ból brzucha i biegunka podczas @ mamy przewalone 😂😂😂

reklama
Na razie nie. Co nie bardzo rozumiem. Podobno trzeba poczekać ale pewna nie jestem co do tej logiki. Coś musi być nie ok skoro efektów brak.
A ja znam dziewczynę, co mimo stymulacji przez rok każdego cyklu, owulacje miała tylko 2 razy w ciągu roku.
Teraz jej lekarz zmienił jakieś leki i są co miesiąc :)

Ja byłam w Toruniu lata temu jak mój tato pracował w Bydgoszczy - ale jak tak zachwalacie to może tez się wybiorę w jakiś weekend :)

Co ja pamietam z Torunia - że ptak mnie tam osrał 😂 teraz bym to odebrała jako znak na cionsz 😂
Ja byłam na walentynki i co pamiętam? Kolo zablokowane przez straż miejska i mandacik 😁😁 bo parkowanie dla taxi... co znaki ustawione nie na logikę ale ok. Niby wlasnie te znaki jako jedyne sa na odwrót ustawione xd

reklama
A ja od dzisiaj zaczynam brać ashwagande - jestem ciekawa czy poczuje jakieś zmiany. W końcu zamówiłam z mothers protect - jednak ich marketing na mnie podziałał 🙈😂
Ja od tygodnia biorę, ale dziś czytałam że na efekty trzeba poczekać jakieś 2mce 😆 Ja tam już czuję się ciut inaczej, albo wróciłam do równowagi psychicznej :)
Mnie tylko bolały jak zaciążyłam tak to nie :p
Ty pytałaś chyba o ten Toruń, ale zapomniałam zacytować :p Ja byłam rok temu, w hotelu Pałac Romantyczny pod Toruniem i dojeżdżaliśmy, no ale położony przepięknie, na rocznicę ślubu 😍 A w Toruniu ogólnie dużo nie zwiedzaliśmy, bo mąż był o kulach, więc nie wchodziło w grę długie chodzenie, ale zwiedzislimy stare Miasto, krzywą wieże, promenad nad Wisłą, Planetarium no i knajpki, chleb i wino 😋😋 Pyszka! Ogólnie byłam bardzo pozytywnie zaskoczona Toruniem bo się nie spodziewałam że jest taki ładny 🤩

Do góry