reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Ooo a to jest tez 1 z opcji chodzacych mi po glowie jakas dodatkowa zdalna praca, niby tego pelno na olxie ale boje sie ze to jakies oszustwaA ja chętnie bym podjęła jakąś pracę dodatkową, bo mam za dużo wolnego czasu ostatnio
Zazdroszcze wam dziewczyny, że możecie przebierać w ofertach pracy
LadyCaro
ZapraszamJa jestem tak rozdarta co robic, czy zmieniać ta prace czy jednak czekać jak nie zajde w lipcu to już powaznie sie wezme za jednoczesne rozmawianie o podwyzce (choc wiem ze tu cudow nie bedzie) i szukanie pracy - bede szła w ślady naszej królowej, @LadyCaro przygotuj się, bede cie pewnie gnebic pytaniami
Też kiedyś o tym myślałam, ale też się boje, bo się nie znam na tym i ktoś by mnie mógł łatwo w ch zrobićOoo a to jest tez 1 z opcji chodzacych mi po glowie jakas dodatkowa zdalna praca, niby tego pelno na olxie ale boje sie ze to jakies oszustwa
Alabama89
Tak, wiem wiem. Ale ja już nie łącze decyzji o ciąży z kwestiami zawodowymi a tu się wydaje całkiem ciekawa praca. Inna sprawa, że mnie docelowo w ogóle interesuje trochę inna branża i teraz pracę, której szukam raczej traktuje jako coś przejściowego, żeby nie być od 1 sierpnia bezrobotną i potem dalej będę sobie szukała tego co mnie na prawde teraz interesujeTylko na umowie na zastępstwo nie przysługują te wszystkie ochronne prawa w ciąży w razie czego. Mogą ją zerwać (gdy wróci zastępowany pracownik), nie przedłuża się do dnia porodu. Ale pewnie to wiesz .
Moonstone
Moderator
Ja to w ogole muszę uważać, bo co do zasady prace adwokata mogę łączyć tylko z praca na uczelni. Chociaż to tez może jakieś rozwiązanie jestZapraszam
Też kiedyś o tym myślałam, ale też się boje, bo się nie znam na tym i ktoś by mnie mógł łatwo w ch zrobić
Alabama89
A czym się tak mniej więcej zajmujesz?A ja chętnie bym podjęła jakąś pracę dodatkową, bo mam za dużo wolnego czasu ostatnio
Zazdroszcze wam dziewczyny, że możecie przebierać w ofertach pracy
Bo ja mam wrażenie, że faktycznie w mojej branży jest dużo ciekawych ofert, ale jak rozmawiam ze znajomymi to w wielu branżach jest aktualnie podobnie.
Agnes4312
Moderator
Powiem wam na grupie zamkniętejA czym się tak mniej więcej zajmujesz?
Bo ja mam wrażenie, że faktycznie w mojej branży jest dużo ciekawych ofert, ale jak rozmawiam ze znajomymi to w wielu branżach jest aktualnie podobnie.
Alabama89
Ja miałam w zespole jednego adwokata, który na codzień prowadził swoją kancelaria a 3 razy w tygodniu współpracował z nami. Elastycznie się dogadywaliśmy na jego godziny pracy bo wiadomo ze miał rozprawy. Może coś takiego byłoby dla Ciebie ciekawym rozwiązaniem?Ja to w ogole muszę uważać, bo co do zasady prace adwokata mogę łączyć tylko z praca na uczelni. Chociaż to tez może jakieś rozwiązanie jest
reklama
Alabama89
Hehe, dobraPowiem wam na grupie zamkniętej
A ta grupa już jest czy się jakoś formalnie tworzy?