reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
apropo tych widełek właśnie. Teraz jak mam tą nową pracę to też żadnych nie było i ja w moim mniamaniu powiedziałam dużo pieniędzy, a oni dali mi jeszcze więcej. I teraz sobie w brode pluję, że mogłam może jeszcze wiecej powiedzieć :p a jakbym wiedziała na co się piszę może by było inaczej
Też tak teraz miałam. Spytali mnie po prostu ile bym chciała zarabiać i powiedzieli, że ok 😂Ale luz, jak okres próbny się skończy i jeśli się sprawdzę i udowodnię swoją wartość przez ten czas, to przy podpisywaniu drugiej umowy napomknę o podwyżce ;)

Też tak teraz miałam. Spytali mnie po prostu ile bym chciała zarabiać i powiedzieli, że ok 😂Ale luz, jak okres próbny się skończy i jeśli się sprawdzę i udowodnię swoją wartość przez ten czas, to przy podpisywaniu drugiej umowy napomknę o podwyżce ;)
No zwłaszcza, że z tego co już sie zdązyłam zorientować ta firma dość dobrze się rozwija i raczej nie żałują kasy pracownikom. Mój kolega z działu który mnie uczy powiedział, że w ciągu roku dostał ze 3 podwyżki (w tym jedną sproą, bo zagroził złożeniem wypo, a jest naprawde świetnym specjalistą).

A ja wam w końcu nie opowiadałam - bo w piątek miałam rozmowę w wydawnictwie i maja bardzo ciekawa ofertę. Ja czuje ze wypadłam na rozmowie bardzo dobrze :) w tym tygodniu mam mieć info czy przechodzę do drugiego etatu rekrutacji ;)
A i póki co jest to umowa na zastępstwo ale oni myślą o dłuższej współpracy wiec w zasadzie dla mnie ok ;)

A ja wam w końcu nie opowiadałam - bo w piątek miałam rozmowę w wydawnictwie i maja bardzo ciekawa ofertę. Ja czuje ze wypadłam na rozmowie bardzo dobrze :) w tym tygodniu mam mieć info czy przechodzę do drugiego etatu rekrutacji ;)
A i póki co jest to umowa na zastępstwo ale oni myślą o dłuższej współpracy wiec w zasadzie dla mnie ok ;)
Tylko na umowie na zastępstwo nie przysługują te wszystkie ochronne prawa w ciąży w razie czego. Mogą ją zerwać (gdy wróci zastępowany pracownik), nie przedłuża się do dnia porodu. Ale pewnie to wiesz 😛.

Tylko na umowie na zastępstwo nie przysługują te wszystkie ochronne prawa w ciąży w razie czego. Mogą ją zerwać (gdy wróci zastępowany pracownik), nie przedłuża się do dnia porodu. Ale pewnie to wiesz 😛.
Oo a ja właśnie znalazlam super oferte, tylko z umowa na zastępstwo i miałam to googlować na czym ona dokładnie polega. Juz rozumiem dlateczego jest taka super🤣🤣

reklama
Ja jestem tak rozdarta co robic, czy zmieniać ta prace czy jednak czekać 🙈 jak nie zajde w lipcu to już powaznie sie wezme za jednoczesne rozmawianie o podwyzce (choc wiem ze tu cudow nie bedzie) i szukanie pracy - bede szła w ślady naszej królowej, @LadyCaro przygotuj się, bede cie pewnie gnebic pytaniami 🤣🤣

Do góry