reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ale tak ogólnie mówiąc to sprzedażą.
I o dziwo może i ofert sporo, ale nie wiem dlaczego pracodawcy jak widzą, że prowadzę własną działalność to mnie nir chcą u siebie...
A wymagań nie mam wygórowanych tak jak kiedyś pisałam chciałabym pracować np w ccc 😄

reklama
Tak, wiem wiem. Ale ja już nie łącze decyzji o ciąży z kwestiami zawodowymi :) a tu się wydaje całkiem ciekawa praca. Inna sprawa, że mnie docelowo w ogóle interesuje trochę inna branża i teraz pracę, której szukam raczej traktuje jako coś przejściowego, żeby nie być od 1 sierpnia bezrobotną i potem dalej będę sobie szukała tego co mnie na prawde teraz interesuje :)
Składałam niedawno Cv do zamówień publicznych, ale nie pyklo. Może czas będzie spróbować znowu. Tylko to już chyba po styczniu :)

Nie ten cytat XD

Mówiłyście, że ostatnio macie wrażenia, że wszędzie dookoła ciąże? To ja włączyłam tv akurat leci prognoza pogody i pogodynka w zaawansowanej ciąży xD
Pierwszy raz widzę kogoś pracującego na żywo w tv w tak zaawansowanej ciąży 😄

Załączniki

• IMG_20220710_193948.jpg
    IMG_20220710_193948.jpg
    914,4 KB · Wyświetleń: 89
Mówiłyście, że ostatnio macie wrażenia, że wszędzie dookoła ciąże? To ja włączyłam tv akurat leci prognoza pogody i pogodynka w zaawansowanej ciąży xD
Pierwszy raz widzę kogoś pracującego na żywo w tv w tak zaawansowanej ciąży 😄

Raczej większość pogodynek tak pracuje bo pewnie są na B2B albo innej śmieciówce jak to w mediach i kompletnie im się nie opłaca nie pracować :D

Ale tak ogólnie mówiąc to sprzedażą.
I o dziwo może i ofert sporo, ale nie wiem dlaczego pracodawcy jak widzą, że prowadzę własną działalność to mnie nir chcą u siebie...
A wymagań nie mam wygórowanych tak jak kiedyś pisałam chciałabym pracować np w ccc 😄
Powinnaś w takim razie zacząć szukać posady jako handlowiec, oni zawsze maja dobre pieniądze :)

Składałam niedawno Cv do zamówień publicznych, ale nie pyklo. Może czas będzie spróbować znowu. Tylko to już chyba po styczniu :)

Nie ten cytat XD
Zamówienia publiczne - szacun.
Moim kryterium nowego miejsca jest - podmiot który nie podlega pod pzp :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry