reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
To ja zakończę tę dyskusję, że 12% osób pobierających 500 plus to osoby biedne, a 25% to najbogatsi Polacy ;)

Mnie też irytują dzieci. Nie wszysykie ale nie mam na każde dziecko rekacji „aleeee słodziak” czy coś. W mojej rodzinie mam bardzo fajne dzieci grzeczne i urocze ale nie wszystkie niektóre są koszmarne 😂😂
Mam tak samo. W ogóle nie mam odruchu, że patrzę na cudzego niemowlaka i mam ochotę go pożyczyć na jakiś czas ;-) Moje dziecko to inna historia ;-)
Ale są wśród nas ludzie, którzy obracają każdą rozmowę na bezustanne zachwycanie się ich dzieckiem. Och, jak pięknie się uśmiecha, och jak wznosi oczka, och jakie to mleczko dobre, och co tam za oknem...

Hej kochane!
Witam Was w deszczowy niedzielny poranek. Mam do nadrobienia chyba ze sto stron 😭 Masakra po prostu 😅
@pluto_nova życzę najlepszych wakacji ever! Dbaj o siebie!
@Anka_83 beta rośnie pięknie 🤩
Chcę być z Wami pamiętajcie, Instagrama nie mam, ale na priv pokażę Wam moją facjatę nadgryzioną zębem czasu 😉
Miłego dzionka! Ja mam mocne postanowienie nadrobić dziś wszystko 😁
Wreszcie widzę Wasze piękne nowe awatary 💞
Cześć! Miłej niedzieli również! Też wreszcie widzę nowe awatary :-D

Oooooch, nie zdążyłam...

Oj, mamy jakiś problem...

Nie udało nam się odnaleźć tego tematu.
Wczoraj szalał kolega
Screenshot_20220710-010523_Chrome.jpg

reklama
I utrzymasz się za to? Bo ja z dwójką dzieci nie, nie mówiąc o 3 czy większej ilości
I pomijam w tym prywatną szkołę
Weź też pod uwagę, że życie w małych miejscowościach jest tańsze niż w Warszawie.
Tu np. wynajem dwupokojowego mieszkania kosztuje ok 1000-1500 zł.
Zakup mieszkania to koszt ok 250 000 - 300 000 zl więc kredyt też mniejszy.

Do góry