reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Dzień Dobry!

Dziękuje za wczorajsze miłe słowa, gratulacje i życzenia. Oby się spełniło to najważniejsze :)

Przeczytałam wszystkie polecajki dotyczące cukinii, dziś będę coś działać :)

Mój ma na imię Krystian ❤️ ale jak już kiedyś mówiłam rzadko się do niego po imieniu zwracam :)

Ja z mamą widuję się codziennie, bo jeździmy razem do pracy, po pracy jak ją odbieram to czasem idziemy razem na obiad, czasem idzie z nami stary. Ogólnie mamy bardzo dobry kontakt, ale to dopiero od śmierci ojca (prawie rok). Wcześniej był taki poprawny, bo ja ogólnie od kilku lat miałam "kosę" z ojcem i przez to się trochę odsunęłam od domu rodzinnego.

Mojej bety jeszcze nie ma 🤦‍♀️ ale tsh 1,409 więc nie jest źle.

Miłego dnia :)
mój syn Krystian, wołamy na niego Krysia 😂
Dawaj namiary na to labo, zrobimy z nimi porządek 😁

Jest!

Załączniki

• IMG_20220707_080026.jpg
    IMG_20220707_080026.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry