reklama
pluto_nova
Moderator
ja miałam być ArturemArtur
Anka_83
Fanka BB :)
A ja Jaśkiemja miałam być Arturem
pluto_nova
Moderator
Eliza może być, sama mam taką w domu, znowu kuzyn ma córeczkę Luśkę (Luizę) jak na razie mały diabolo Chciała wsadzać kota do zabawkowego piekarnikaNo i tak będzie mój syn miał na imię! Stary tak wymarzył i niech mu będzie a jak córka to sama nie wiem, Natalia, Luiza albo Eliza
pluto_nova
Moderator
mój syn Krystian, wołamy na niego KrysiaDzień Dobry!
Dziękuje za wczorajsze miłe słowa, gratulacje i życzenia. Oby się spełniło to najważniejsze
Przeczytałam wszystkie polecajki dotyczące cukinii, dziś będę coś działać
Mój ma na imię Krystian ale jak już kiedyś mówiłam rzadko się do niego po imieniu zwracam
Ja z mamą widuję się codziennie, bo jeździmy razem do pracy, po pracy jak ją odbieram to czasem idziemy razem na obiad, czasem idzie z nami stary. Ogólnie mamy bardzo dobry kontakt, ale to dopiero od śmierci ojca (prawie rok). Wcześniej był taki poprawny, bo ja ogólnie od kilku lat miałam "kosę" z ojcem i przez to się trochę odsunęłam od domu rodzinnego.
Mojej bety jeszcze nie ma ale tsh 1,409 więc nie jest źle.
Miłego dnia
Dawaj namiary na to labo, zrobimy z nimi porządek
Anka_83
No dramat z tym laboratorium Namierzyłam na jutro innemój syn Krystian, wołamy na niego Krysia
Dawaj namiary na to labo, zrobimy z nimi porządek
pluto_nova
Moderator
w sumie ja jeszcze proga nie mam z wtorku Ale jakoś się nim nie przejmuję, bo zawsze mam ładny Ważne, że beta po 2 godzinach potrafi byćNo dramat z tym laboratorium Namierzyłam na jutro inne
Moonstone
Moderator
Kocham te wyniki <3Jest!
reklama
LadyCaro
Piekne wyniki i piekny prog!Jest!
Zastanawiam sie tylko jaka jest roznica między hcg ilościowo, a beta hcg, bo jakas jest.