pluto_nova
Moderator
łooooo, ale piękna beta! Zazdraszam wysokiego wyniku! Ciekawe ile u mnie będzie dziś… Wczoraj powinnam dostać okresJest!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łooooo, ale piękna beta! Zazdraszam wysokiego wyniku! Ciekawe ile u mnie będzie dziś… Wczoraj powinnam dostać okresJest!
o faktycznie! Nie zauważyłam! Ale nie znam się na tymPiekne wyniki i piekny prog!
Zastanawiam sie tylko jaka jest roznica między hcg ilościowo, a beta hcg, bo jakas jest.
Nie mam pojęcia Pogrzebię w necie z ciekawościPiekne wyniki i piekny prog!
Zastanawiam sie tylko jaka jest roznica między hcg ilościowo, a beta hcg, bo jakas jest.
Ja powinnam dostać dzisiajłooooo, ale piękna beta! Zazdraszam wysokiego wyniku! Ciekawe ile u mnie będzie dziś… Wczoraj powinnam dostać okres
Piękne wynikiJest!
Ale tam jest HCG-beta po prostu zapisane na odwrót . To to samoPiekne wyniki i piekny prog!
ale ilościowo to co innegoAle tam jest HCG-beta po prostu zapisane na odwrót . To to samo
to labo jest dziwne bo jest beta hcg i hcg ilościowo, a tam mają beta hcg ilościowoAle tam jest HCG-beta po prostu zapisane na odwrót . To to samo
Widzę nadzieje w tych wynikach i jaram się jak swoimi własnymi ! I to u obu dziewczynMam proga! Widzę na głównej, ale jeszcze w PDF nie mogę pograć Jestem zadowolona
Super!Mam proga! Widzę na głównej, ale jeszcze w PDF nie mogę pograć Jestem zadowolona