reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Może po prostu mniej ważyłaś ode mnie na starcie, dlatego ja schudłam więcej?
Ja ważyłam 85 kg najwięcej przy 170 cm wzrostu. Dzisiaj 76,9🥳
Zmieniłam przede wszystkim:
- stałe pory jedzenia bez podjadania w między czasie
- brak słodkich napoi
-dużo warzyw
-więcej ruchu ale takiego zwykłego spacer, rower itd
Wiesz co no ja ważyłam podobnie przy 175 wiec jakiejś drastycznej różnicy nie ma. Ale ja mam mini dawkę mety no i diety nie trzymam 😁 ale nie podjadam i nie pije nic poza wodą, jedną kawą i winem 🤣

reklama
Wiesz co no ja ważyłam podobnie przy 175 wiec jakiejś drastycznej różnicy nie ma. Ale ja mam mini dawkę mety no i diety nie trzymam 😁 ale nie podjadam i nie pije nic poza wodą, jedną kawą i winem 🤣
To może być dawka mety, bo jak brałam 1000 to waga faktycznie stała. Potem zwiększyłam do 1500 to lekko drgnęła a teraz jestem na 1850 i ciągle spada.
Mimo, że codziennie jem loda🙊 ale zawsze zaraz po obiedzie (jako jeden posiłek)

Ja mam 850 podzielone na połowę rano i połowę wieczorem, przy czym jak wjedzie winko to nie wjeżdża meta wiec te 400 to jakiś zart pewnie dla mojego organizmu 😁🤣
To może być dawka mety, bo jak brałam 1000 to waga faktycznie stała. Potem zwiększyłam do 1500 to lekko drgnęła a teraz jestem na 1850 i ciągle spada.
Mimo, że codziennie jem loda🙊 ale zawsze zaraz po obiedzie (jako jeden posiłek)

reklama
Do góry