reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

ja za każdym razem miałam inaczej 😂 Pierwszy raz zrezygnowanie i smutek, że się nie uda, negatywne testy, a potem nagle jakieś dziwne czerwone kropki na ryju i 13dpo cień, ale szybko było już po 😂 Za drugim razem huśtawka emocjonalna, płacz, że coś nie wychodzi i niesamowity wkurv (no i ścinanie ze starym), teraz nic kompletnie! Nawet nie zauważyłam, żeby mnie brzuch bolał (ale to dlatego, że byłam mocno zajęta przygotowaniami do wesela i urlopu). Szkoda, że mnie nie widziałyście jak zrobiłam test 😂 Pierwsze co pomyślałam: no ja pierd*** znowu jestem w ciąży. Jak to się stało? - jakbym się w dni płodne i owu nie bzykała 😂😂😂
Zaczynam testowac od piątku, choć to za wcześnie 😂 zobaczymy, czy te kłótnie przyniosły mi bobasa xD

reklama
Dziewczyny właśnie wjechał kurier 😍🥰

Załączniki

• IMG_20220706_105545.jpg
    IMG_20220706_105545.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 86
Zaczynam testowac od piątku, choć to za wcześnie 😂 zobaczymy, czy te kłótnie przyniosły mi bobasa xD
Nie jestem w temacie ale mi przyniosły 😅 akurat mielismy ciezki miesiac wtedy, oooj bardzo. Na tyle, że na jedna nocke poszedł do hotelu 🤣 ale przyznam się to ja jestem czepialska. Lubie perfekcjonizm itp a mój mąż ma trochę no na odwrót i nie lubi rozwiazac problemu tylko pomilczec co w tamtym czasie bylo dla mnie sygnałem do ataku. Teraz już to olewam. Nie wiem już o co to poszło ale cały cykl klótni i seks dla rozładowania napięcia 😅 brzmi jak brzmi ale synek ma 19 miesięcy i ma się świetnie. A nie powiem spisałam miesiąc na straty. Zreszta bylam po poronieniu i oboje bylismy po prostu strasznie zdołowani, wkurzeni czemu to na nas padło. Emocje wzięły górę ale mimo to dostaliśmy prezent ❤ teraz brak kłótni i może dlatego nie zachodzę...hmmm warte do przemyślenia 😂😂😂 pora zacząc się ponownie czepiać 😆

Nie jestem w temacie ale mi przyniosły 😅 akurat mielismy ciezki miesiac wtedy, oooj bardzo. Na tyle, że na jedna nocke poszedł do hotelu 🤣 ale przyznam się to ja jestem czepialska. Lubie perfekcjonizm itp a mój mąż ma trochę no na odwrót i nie lubi rozwiazac problemu tylko pomilczec co w tamtym czasie bylo dla mnie sygnałem do ataku. Teraz już to olewam. Nie wiem już o co to poszło ale cały cykl klótni i seks dla rozładowania napięcia 😅 brzmi jak brzmi ale synek ma 19 miesięcy i ma się świetnie. A nie powiem spisałam miesiąc na straty. Zreszta bylam po poronieniu i oboje bylismy po prostu strasznie zdołowani, wkurzeni czemu to na nas padło. Emocje wzięły górę ale mimo to dostaliśmy prezent ❤ teraz brak kłótni i może dlatego nie zachodzę...hmmm warte do przemyślenia 😂😂😂 pora zacząc się ponownie czepiać 😆

A jak się w ogóle czujesz po transferze? Kiedy masz zrobić betę?

reklama
@MamaR nie chcę śmiecić na marcowych, ale my mamy wakacje w Turcji od 1.08 i normalnie planuję jechać mimo, że jeżeli się uda to będzie 4/5 tydzień ciąży - z tym, że idę na USG 2 dni przed wylotem, żeby sprawdzić czy znowu nie cp

Do góry