reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A Stary już wie?
Nie pierwszy raz widzę że 25 wychodzą wyraźniejsze niż 10 :D
Stary miał pobudkę od razu 😂 Jakoś nie mogłam się powstrzymać.
On tym razem bardziej panuje nad emocjami, boi się powtórki. Już uzgodniliśmy, że na razie nikomu nie mówimy.. Tzn poza ogłoszeniem tutaj :p Ale nie wiem czy nie jest w szoku bo coś milczy a zawsze pisze z roboty jakieś głupoty.

reklama
to ja robiłam swój pierwszy 2 dni przed, bo dzisiaj termin okresu. Spodziewałaś się, czy był szok totalny? 😁
Miałam nadzieję jak co cykl. W niedzielę mnie podbrzusze zaczęło boleć, wczoraj trochę sutki mnie bolały a NIGDY TAK NIE MIAŁAM 😂😂 ale myślałam, że to już na okres się coś się zaczyna. To jest dla mnie nadal takie nierzeczywiste. Ogólnie w zeszłym miesiącu - jak nie było ciąży - miałam więcej "objawów"
Teraz się nic nie dzieje 🤷‍♀️ Tzn. czuję się jak przed okresem tylko bez wku..wu i ogólnie jest mi gorąco, a mam klimę w biurze, ale nie wiem czy to nie z emocji

Miałam nadzieję jak co cykl. W niedzielę mnie podbrzusze zaczęło boleć, wczoraj trochę sutki mnie bolały a NIGDY TAK NIE MIAŁAM 😂😂 ale myślałam, że to już na okres się coś się zaczyna. To jest dla mnie nadal takie nierzeczywiste. Ogólnie w zeszłym miesiącu - jak nie było ciąży - miałam więcej "objawów"
Teraz się nic nie dzieje 🤷‍♀️ Tzn. czuję się jak przed okresem tylko bez wku..wu i ogólnie jest mi gorąco, a mam klimę w biurze, ale nie wiem czy to nie z emocji
Ja miałam tak, że w cyklu w którym zaszłam, choć było za wcześnie na wykrycie, strasznie się sprzeczałam ze starym. A normalnie się nie klocimy, jestesmy spokojni bardzo.
W tym cyklu też się klocimy jak pies z kotem, choć u nas to straszna rzadkość, a tutaj prawie codziennie coś. Wkurza mnie jak nie wiem.
No i jeszcze brzuch mnie boli na dole, a do okresu jeszcze ho ho. A nigdy nie mam pms i nigdy mnie nie boli nic, nawet jeden cyc!

Ja miałam tak, że w cyklu w którym zaszłam, choć było za wcześnie na wykrycie, strasznie się sprzeczałam ze starym. A normalnie się nie klocimy, jestesmy spokojni bardzo.
W tym cyklu też się klocimy jak pies z kotem, choć u nas to straszna rzadkość, a tutaj prawie codziennie coś. Wkurza mnie jak nie wiem.
No i jeszcze brzuch mnie boli na dole, a do okresu jeszcze ho ho. A nigdy nie mam pms i nigdy mnie nie boli nic, nawet jeden cyc!
Coś jest na rzeczy 🤞

reklama
ja za każdym razem miałam inaczej 😂 Pierwszy raz zrezygnowanie i smutek, że się nie uda, negatywne testy, a potem nagle jakieś dziwne czerwone kropki na ryju i 13dpo cień, ale szybko było już po 😂 Za drugim razem huśtawka emocjonalna, płacz, że coś nie wychodzi i niesamowity wkurv (no i ścinanie ze starym), teraz nic kompletnie! Nawet nie zauważyłam, żeby mnie brzuch bolał (ale to dlatego, że byłam mocno zajęta przygotowaniami do wesela i urlopu). Szkoda, że mnie nie widziałyście jak zrobiłam test 😂 Pierwsze co pomyślałam: no ja pierd*** znowu jestem w ciąży. Jak to się stało? - jakbym się w dni płodne i owu nie bzykała 😂😂😂

Do góry