reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

ja za każdym razem miałam inaczej 😂 Pierwszy raz zrezygnowanie i smutek, że się nie uda, negatywne testy, a potem nagle jakieś dziwne czerwone kropki na ryju i 13dpo cień, ale szybko było już po 😂 Za drugim razem huśtawka emocjonalna, płacz, że coś nie wychodzi i niesamowity wkurv (no i ścinanie ze starym), teraz nic kompletnie! Nawet nie zauważyłam, żeby mnie brzuch bolał (ale to dlatego, że byłam mocno zajęta przygotowaniami do wesela i urlopu). Szkoda, że mnie nie widziałyście jak zrobiłam test 😂 Pierwsze co pomyślałam: no ja pierd*** znowu jestem w ciąży. Jak to się stało? - jakbym się w dni płodne i owu nie bzykała 😂😂😂
Zaczynam testowac od piątku, choć to za wcześnie 😂 zobaczymy, czy te kłótnie przyniosły mi bobasa xD

reklama
Dziewczyny właśnie wjechał kurier 😍🥰

Załączniki

• IMG_20220706_105545.jpg
    IMG_20220706_105545.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 82
Zaczynam testowac od piątku, choć to za wcześnie 😂 zobaczymy, czy te kłótnie przyniosły mi bobasa xD
Nie jestem w temacie ale mi przyniosły 😅 akurat mielismy ciezki miesiac wtedy, oooj bardzo. Na tyle, że na jedna nocke poszedł do hotelu 🤣 ale przyznam się to ja jestem czepialska. Lubie perfekcjonizm itp a mój mąż ma trochę no na odwrót i nie lubi rozwiazac problemu tylko pomilczec co w tamtym czasie bylo dla mnie sygnałem do ataku. Teraz już to olewam. Nie wiem już o co to poszło ale cały cykl klótni i seks dla rozładowania napięcia 😅 brzmi jak brzmi ale synek ma 19 miesięcy i ma się świetnie. A nie powiem spisałam miesiąc na straty. Zreszta bylam po poronieniu i oboje bylismy po prostu strasznie zdołowani, wkurzeni czemu to na nas padło. Emocje wzięły górę ale mimo to dostaliśmy prezent ❤ teraz brak kłótni i może dlatego nie zachodzę...hmmm warte do przemyślenia 😂😂😂 pora zacząc się ponownie czepiać 😆

Nie jestem w temacie ale mi przyniosły 😅 akurat mielismy ciezki miesiac wtedy, oooj bardzo. Na tyle, że na jedna nocke poszedł do hotelu 🤣 ale przyznam się to ja jestem czepialska. Lubie perfekcjonizm itp a mój mąż ma trochę no na odwrót i nie lubi rozwiazac problemu tylko pomilczec co w tamtym czasie bylo dla mnie sygnałem do ataku. Teraz już to olewam. Nie wiem już o co to poszło ale cały cykl klótni i seks dla rozładowania napięcia 😅 brzmi jak brzmi ale synek ma 19 miesięcy i ma się świetnie. A nie powiem spisałam miesiąc na straty. Zreszta bylam po poronieniu i oboje bylismy po prostu strasznie zdołowani, wkurzeni czemu to na nas padło. Emocje wzięły górę ale mimo to dostaliśmy prezent ❤ teraz brak kłótni i może dlatego nie zachodzę...hmmm warte do przemyślenia 😂😂😂 pora zacząc się ponownie czepiać 😆

A jak się w ogóle czujesz po transferze? Kiedy masz zrobić betę?

reklama
@MamaR nie chcę śmiecić na marcowych, ale my mamy wakacje w Turcji od 1.08 i normalnie planuję jechać mimo, że jeżeli się uda to będzie 4/5 tydzień ciąży - z tym, że idę na USG 2 dni przed wylotem, żeby sprawdzić czy znowu nie cp

Do góry