pluto_nova
Moderator
bo po części tak jestCzuje się jakbym to ja Was zapładniała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo po części tak jestCzuje się jakbym to ja Was zapładniała
Ty mi powiedz na kiedy Ty masz termin okresu, że takie ładne kreski wysikujesz?Zaklęcia są cudne No i działają
DziękujęTy mi powiedz na kiedy Ty masz termin okresu, że takie ładne kreski wysikujesz?
No i oczywiście Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!
A Stary już wie?Dziękuję
Termin jutro, w tym miesiącu wyczekałam bez wcześniejszych testów.. Ten kasetkowy to w ogóle czułość 25
Stary kupił
to ja robiłam swój pierwszy 2 dni przed, bo dzisiaj termin okresu. Spodziewałaś się, czy był szok totalny?Dziękuję
Termin jutro, w tym miesiącu wyczekałam bez wcześniejszych testów.. Ten kasetkowy to w ogóle czułość 25
Stary kupił
Z tym CC to też zależy czy masz zmiany. Ja np nie mam (bo tylko niektóre typy HPV tak się objawiają) wiec dla mnie to nie jest wskazaniem. Ale to chyba robi się kolposkopie w którymś tyg I wtedy ocenia lekarz.
Przy staraniach to nie przeszkadza.
Ja mieszkam w Hiszpanii i mam prywatne ubezpieczenie wiec chodzę prywatnie ale nie place za nic. Biopsje też robiłam prywatnie i kolposkopie. I teraz HSG też prywatnie bede robić.
Do porodu też już mam szpital prywatny wybrany
Dziewczyny!
Happy ku.wa b-day to me! Jestem rozwalona
Żeby to się tylko utrzymało
Ja pisze zaklęcia, Olka zakłada wątek kreskowy. To zdecydowanie najszczęśliwsze combo ever
W sensie ja i Ty? Nie możemy, że się nie da czy nie możemy, bo passa zostanie przerwana?Ja szpital, a nawet dwa też mam wybrane ale ... wczoraj wybrałam meble
Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego najlepszego
Tylko wiesz, że nie możemy w ciąże zajść?