reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ktoś mi tu proponował, chyba Wezu, żebym założyła kanał na YouTube. I tak sobie wyobraziłam, że sprzedaje za kase wróżby zapladniajace. Ktoś płaci, a ja mu wysyłam zaklecie, dostaje i czyta takie ***** jak tu pisze 😂😂😂 mina takiej osoby pewnie by była bezcenna xD

Z tym CC to też zależy czy masz zmiany. Ja np nie mam (bo tylko niektóre typy HPV tak się objawiają) wiec dla mnie to nie jest wskazaniem. Ale to chyba robi się kolposkopie w którymś tyg I wtedy ocenia lekarz.
Przy staraniach to nie przeszkadza.

Ja mieszkam w Hiszpanii i mam prywatne ubezpieczenie wiec chodzę prywatnie ale nie place za nic. Biopsje też robiłam prywatnie i kolposkopie. I teraz HSG też prywatnie bede robić.

Do porodu też już mam szpital prywatny wybrany 🤡🤡🤡

Ja szpital, a nawet dwa też mam wybrane :D ale ... wczoraj wybrałam meble

Dziewczyny!
Happy ku.wa b-day to me! 😳🥳🥰🥳🥰 Jestem rozwalona 🙈
Żeby to się tylko utrzymało 🙏🙏🙏

Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego najlepszego :)

Ja pisze zaklęcia, Olka zakłada wątek kreskowy. To zdecydowanie najszczęśliwsze combo ever ❤️

Tylko wiesz, że nie możemy w ciąże zajść? :D

reklama
Do góry