reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

tak, miałam hpv 6 lat temu, wyszły mi 2 typy wysokiego ryzyka, jeden niskiego.
W tym roku w kwietniu zrobiłam typowanie ponownie i wynik jest negatywny, ale zmiany nienowotworowe nieokreślonego typu zostały
Tak właśnie myslalam ze to przez HPV. Ja mam jeden typ wysokiego ryzyka drugiej grupy. Ale kolposkopia czysta zupełnie, może biopsje zrobię żeby się upewnic bo ostatnio robilam 3 lata temu. Ale kurde biopsja mnie tak boli .... nie wiem...

Jeszcze tak sobie teraz czytam o tych jajowodach i jesli trafiam, ze u kogos cos jest nie tak z jajowodem albo jest cp to w lewym 🤔 dziwne troche, czemu akurat lewe... to oczywiście tylko moja obserwacja, żaden fakt i nie bedzie ankiety 😜
U mnie też w lewym była CP 🤷🏽‍♀️

reklama
Ja pierdole. Tez zajrzałam. mi na takie rzeczy ręce opadają dość mocno.
Mnie opada wszystko, po prostu wszystko. A z racji wieku wolałabym jeszcze parę lat stawiać opór grawitacji. Mało się wypowiadam w tych tematach bo mnie to bardzo porusza i musiałabym epopeję stworzyć żeby wszystko z siebie wyrzucić. Po krótce: momentami wstydzę się, że żyję w tym kraju....

Czy ja wiem? Roczek może tak, ale kolejne urodziny to tak średnio chyba...? W lipcu/sierpniu wszyscy na wakacjach, trudno zebrać gości...
Hej, ja mówiłam latem, a nie w wakacje 😃 ja mam urodziny w połowie września, a to jeszcze lato 😉 moj stary ma zaś w lipcu i strasznie mu tego zazdroszczę. Zawsze ma fajne imprezy z grillem. Kolegów ma się nie tylko w klasie, ale też na osiedlu czy ze wsi 😁

Hej, ja mówiłam latem, a nie w wakacje 😃 ja mam urodziny w połowie września, a to jeszcze lato 😉 moj stary ma zaś w lipcu i strasznie mu tego zazdroszczę. Zawsze ma fajne imprezy z grillem. Kolegów ma się nie tylko w klasie, ale też na osiedlu czy ze wsi 😁
Ja rozumuję jak belfer/uczeń.. lato = wakacje szkolne ;-) Wrzesień to super sprawa!
My chcieliśmy wziąć ślub w czasie wakacji, ale byłoby nas, jak się okazuje, może dziesiątka... wszyscy wczasują...

reklama
Hej dziewczyny, czytam wpisy o badaniach i też mi cholernie przykro, że wam się nie udaje :(
Ja odebrałam swoje wyniki, nie mam IO, cukry spoko, D3 ponad normę, tarczyca w normach dla zdrowych niestaraczek, ale mam prawie 10x przekroczoną normę dla anty-tg (też badanie z pakietu tarczycowego), gdzie w necie piszooo, że "Obecność przeciwciał anty-TG może utrudnić zajście w ciążę, a także jej prawidłowe donoszenie.".
No to jechana z diagnostyką dalej...

Do góry