reklama
Anka_83
Fanka BB :)
Pod koniec stycznia poroniłam na przełomie 6/7 tyg Obyło sie na szczęscie bez zabiegu.. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrzeJejuuu, dobra passa trwa! Gratulacje kochana!!!! Przypomnij mi, zaliczyłaś jakieś biochemy?
Ceonis
a
To tak jak ja w kwietniu... Idziesz na wizytę do lekarza, żeby ewentualnie uniknąć kolejnej straty? Bierzesz jakąś luteinę? Oczywiście wiadomo, najpierw beta i progesteron, ale planujesz co potem?Pod koniec stycznia poroniłam na przełomie 6/7 tyg Obyło sie na szczęscie bez zabiegu.. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze
Anka_83
Polecę zaraz na bete i proga., w piątek powtórzę. Jak będą wyniki proga to napiszę do lekarza. Sama nie wiem co robić, jestem ja dziecko we mgle W szoku totalnym. Ręce mi się trzęsą.a
To tak jak ja w kwietniu... Idziesz na wizytę do lekarza, żeby ewentualnie uniknąć kolejnej straty? Bierzesz jakąś luteinę? Oczywiście wiadomo, najpierw beta i progesteron, ale planujesz co potem?
Ceonis
No narazie chyba nic więcej nie możesz zrobić zobaczymy, co tam lekarz powiePolecę zaraz na bete i proga., w piątek powtórzę. Jak będą wyniki proga to napiszę do lekarza. Sama nie wiem co robić, jestem ja dziecko we mgle W szoku totalnym. Ręce mi się trzęsą.
Ceonis
Mało! Dawać mie tu kolejne krechy!Ze tak zapytam: co tu sie w tym miesiącu odpierd* ale jazda
Anezka11
Serio aż we mnie wstąpiły nowe nadzieje na ten miesiącZe tak zapytam: co tu sie w tym miesiącu odpierd* ale jazda
reklama
Anka_83
Dziękuję Dziewczyny! Staram się na razie zachować umiarkowany optymizm ale pysk mi się cieszy
Poza tym jestem beta debilem Pojechałam oddać krew na badania. Zapłaciłam, pobrali i się pytam czy wszystkie wyniki będą dzisiaj a ona mówi, że tsh dzisiaj a beta i prog jutro nosz ku..wa Tak to jak się pierwszy raz prywatnie betę robi (robili mi tylko w szpitalu wcześniej i wyniki były praktycznie od razu)
A najgorsze to, że jak pojadę na przyrost w piątek to wyniki będą w poniedziałek
Poza tym jestem beta debilem Pojechałam oddać krew na badania. Zapłaciłam, pobrali i się pytam czy wszystkie wyniki będą dzisiaj a ona mówi, że tsh dzisiaj a beta i prog jutro nosz ku..wa Tak to jak się pierwszy raz prywatnie betę robi (robili mi tylko w szpitalu wcześniej i wyniki były praktycznie od razu)
A najgorsze to, że jak pojadę na przyrost w piątek to wyniki będą w poniedziałek