reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Może powiedzcie kobiecie z CP, że natura załatwi sprawę lepiej, niech jej pęknie jajowód i zdechnie w męczarniach. Tfu. Jak ja nienawidze takiego pieprzenia.

Ps. Tak, zajrzałam w tę historię.
Jak czytałam to po raz pierwszy to od razu stanęły mi przed oczami historie dziewczyn z forum… chciałam krzyczeć że „g*wno wiecie w tej fundacji na temat podstaw biologii i skoro tak bardzo jesteście za życiem, to czemu nie zależy wam na życiu matek?!” Ale krzyczeć nie ma do kogo…

Jak czytałam to po raz pierwszy to od razu stanęły mi przed oczami historie dziewczyn z forum… chciałam krzyczeć że „g*wno wiecie w tej fundacji na temat podstaw biologii i skoro tak bardzo jesteście za życiem, to czemu nie zależy wam na życiu matek?!” Ale krzyczeć nie ma do kogo…
Okropnie to bolesne a najgorsze jest to, ze mało kto taki kto tego nie przeszedł zrozumie nasze podejście. I to, że te bilbordy tak wkurvviają, Mnie one nie bolą, tylko tak jestem na to zła, ze szok.

A wiadomo może, jak to się nazywa w ofercie badań Diagnostyki na przykład? ;-) Bo bym sobie wykupiła...
Nie musisz mieć żadnego skierowania w Diagnostyce. Jak powiesz w rejestracji, że chcesz krzywe 3 punktowe glukozową i insulinową to będą wiedzieć o co chodzi :). Najlepiej, żebyś miała ze sobą 75g glukozy kupionej w aptece (kosztuje kilka PLN, bez recepty). Chyba że potrzebujesz kupić przez neta?
Jezu no nie mogę z tego, ze natura załatwo sprawę. To niech ludzie też raka nie leczą bo natura załatwi sprawe4 lepiej. Umrą. Wspaniale. O to chodzi. Tylko życie poczęte.
Nie róbmy przeszczepów, dializ i nie wstrzykujmy insuliny... A i rozruszniki serca też out.

Jezu no nie mogę z tego, ze natura załatwo sprawę. To niech ludzie też raka nie leczą bo natura załatwi sprawe4 lepiej. Umrą. Wspaniale. O to chodzi. Tylko życie poczęte.
Odklejenie tych co tak pierdolą jest ponad moje siły. Zero świadomości, zero znajomości jakiejkolwiek wiedzy medycznej.

reklama
Nie musisz mieć żadnego skierowania w Diagnostyce. Jak powiesz w rejestracji, że chcesz krzywe 3 punktowe glukozową i insulinową to będą wiedzieć o co chodzi :). Najlepiej, żebyś miała ze sobą 75g glukozy kupionej w aptece (kosztuje kilka PLN, bez recepty). Chyba że potrzebujesz kupić przez neta?
Super, dziękuję Ci bardzo! Nie, nic mi to nie zmienia właściwie w kwestii zakupu przez net... Co prawda kompletuję sobie właśnie pakiet przed wizytą w PL, ale na miejscu też może być :-)
Nie róbmy przeszczepów, dializ i nie wstrzykujmy insuliny... A i rozruszniki serca też out.
To właśnie jest najsmutniejsze...

Do góry