Mmiiaa
Fanka BB :)
Czlowiek nawet patusem w spokoju by nie mógł zostaćW dupie te dzieci. U ptausów, którzy robią bomble dla 500+
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czlowiek nawet patusem w spokoju by nie mógł zostaćW dupie te dzieci. U ptausów, którzy robią bomble dla 500+
Jak czytałam to po raz pierwszy to od razu stanęły mi przed oczami historie dziewczyn z forum… chciałam krzyczeć że „g*wno wiecie w tej fundacji na temat podstaw biologii i skoro tak bardzo jesteście za życiem, to czemu nie zależy wam na życiu matek?!” Ale krzyczeć nie ma do kogo…Może powiedzcie kobiecie z CP, że natura załatwi sprawę lepiej, niech jej pęknie jajowód i zdechnie w męczarniach. Tfu. Jak ja nienawidze takiego pieprzenia.
Ps. Tak, zajrzałam w tę historię.
Okropnie to bolesne a najgorsze jest to, ze mało kto taki kto tego nie przeszedł zrozumie nasze podejście. I to, że te bilbordy tak wkurvviają, Mnie one nie bolą, tylko tak jestem na to zła, ze szok.Jak czytałam to po raz pierwszy to od razu stanęły mi przed oczami historie dziewczyn z forum… chciałam krzyczeć że „g*wno wiecie w tej fundacji na temat podstaw biologii i skoro tak bardzo jesteście za życiem, to czemu nie zależy wam na życiu matek?!” Ale krzyczeć nie ma do kogo…
Nie musisz mieć żadnego skierowania w Diagnostyce. Jak powiesz w rejestracji, że chcesz krzywe 3 punktowe glukozową i insulinową to będą wiedzieć o co chodzi . Najlepiej, żebyś miała ze sobą 75g glukozy kupionej w aptece (kosztuje kilka PLN, bez recepty). Chyba że potrzebujesz kupić przez neta?A wiadomo może, jak to się nazywa w ofercie badań Diagnostyki na przykład? ;-) Bo bym sobie wykupiła...
Nie róbmy przeszczepów, dializ i nie wstrzykujmy insuliny... A i rozruszniki serca też out.Jezu no nie mogę z tego, ze natura załatwo sprawę. To niech ludzie też raka nie leczą bo natura załatwi sprawe4 lepiej. Umrą. Wspaniale. O to chodzi. Tylko życie poczęte.
Odklejenie tych co tak pierdolą jest ponad moje siły. Zero świadomości, zero znajomości jakiejkolwiek wiedzy medycznej.Jezu no nie mogę z tego, ze natura załatwo sprawę. To niech ludzie też raka nie leczą bo natura załatwi sprawe4 lepiej. Umrą. Wspaniale. O to chodzi. Tylko życie poczęte.
Ja też.. Czuję się ciężka, mam mega grawitację i chce mi się spaćno to mam problem bo nie znoszę zioła xD
Super, dziękuję Ci bardzo! Nie, nic mi to nie zmienia właściwie w kwestii zakupu przez net... Co prawda kompletuję sobie właśnie pakiet przed wizytą w PL, ale na miejscu też może być :-)Nie musisz mieć żadnego skierowania w Diagnostyce. Jak powiesz w rejestracji, że chcesz krzywe 3 punktowe glukozową i insulinową to będą wiedzieć o co chodzi . Najlepiej, żebyś miała ze sobą 75g glukozy kupionej w aptece (kosztuje kilka PLN, bez recepty). Chyba że potrzebujesz kupić przez neta?
To właśnie jest najsmutniejsze...Nie róbmy przeszczepów, dializ i nie wstrzykujmy insuliny... A i rozruszniki serca też out.