reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂
Mnie to się zdarza od kilku dni i jutro idę na krzywe...

@Erinti7 ja wzięłam w tym cyklu 8 lutein zamiast 10 i dostałam okres po 3 dniach. W przyszłym cyklu wezmę chyba 5 tabletek...

reklama
Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂
Ja też dzisiaj spałam z 2 h po pracy... Ale nie spałam w nocy za bardzo i musiałam, bo padałam twarzą na ryj

Ale sobie cykl rozkrzaczyłam...
Zapomniałam wziąć 3 porcje luteiny, czyli przez 1,5 dnia (towarzyski weekend...) i dostałam okresu dziś. w 23 dc. Zwykle odstawiam luteinę w 26 dc i 30stego dostaję okres, czyli dziwnie szybko zareagowałam na to odstawienie. Jeszcze się niczego nie spodziewałam i chodziłam cały dzień w sukience bez majtek, na szczęście się na kiblu zorientowałam zanim zostawiłam pieczątki.
🤦‍♀️
To ja tak miałam w ostatnim cyklu. Brałam dupka 3 dni, potem zapomniałam, na drugi dzień miałam wziąć podwójna dawkę i też zapomniałam i tak zapominałam przez 3 dni i dostałam okresu w 22 dc 😂

Całe szczęście mam pakiet medyczny wiec będzie za darmo 😂
Ja też i chodze bez ograniczeń 🤣
Dobrze to słyszeć, oby tak dalej. Nowe miejsce nowe wyzwania 😁😁😁

U mnie w pracy jak zwykle dramaty. Ale jakoś już mnie to nie interesuje, wiem że jak nie zacionszeee to w ciągu kilku miesięcy znikam 😂 dziś mi się śniło, że zostałam zamknięta w areszcie i zastanawiałam się dlaczego. Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego 😂 chyba zdecydowanie potrzebuje urlopu 😁
Jeeny chyba bylysmy razem we snie. Tez bylam w czyms ala wiezienie, tylko nie wiem czemu ja miałam zalatwiona jakas lepsza 1 osobowa cele i chodzila taka 1 laska i mi ciagle tego zazdrościła 🤣

Ja też i chodze bez ograniczeń 🤣

Jeeny chyba bylysmy razem we snie. Tez bylam w czyms ala wiezienie, tylko nie wiem czemu ja miałam zalatwiona jakas lepsza 1 osobowa cele i chodzila taka 1 laska i mi ciagle tego zazdrościła 🤣
Hahahahaha co Ty mówisz. 😂😂😂😂😂Właśnie ja też miałam jednoosobowa i miałam schowany telefon hahahahahah 😂 rodzice przyjechali na widzenie… nie No sen był chory totalnie. Ciagle we śnie myślałam i co będzie teraz z moją aplikacja i „karierą adwokata”😂😂😂

reklama
Ja też dzisiaj spałam z 2 h po pracy... Ale nie spałam w nocy za bardzo i musiałam, bo padałam twarzą na ryj
Ja mimo, że spałam wczoraj do 17.00 po całonocnej imprezie to po 23.00 poszłam spać, jeszcze krótkie spotkanie z trzonem i spałam jak zabita. Wstałam o 7.00 i czułam się jakby ktoś mnie obudził o 2 w nocy. I w sumie cały dzień się tak czułam 😂

Do góry