reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂
Mnie to się zdarza od kilku dni i jutro idę na krzywe...

@Erinti7 ja wzięłam w tym cyklu 8 lutein zamiast 10 i dostałam okres po 3 dniach. W przyszłym cyklu wezmę chyba 5 tabletek...

reklama
Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂
Ja też dzisiaj spałam z 2 h po pracy... Ale nie spałam w nocy za bardzo i musiałam, bo padałam twarzą na ryj

Ale sobie cykl rozkrzaczyłam...
Zapomniałam wziąć 3 porcje luteiny, czyli przez 1,5 dnia (towarzyski weekend...) i dostałam okresu dziś. w 23 dc. Zwykle odstawiam luteinę w 26 dc i 30stego dostaję okres, czyli dziwnie szybko zareagowałam na to odstawienie. Jeszcze się niczego nie spodziewałam i chodziłam cały dzień w sukience bez majtek, na szczęście się na kiblu zorientowałam zanim zostawiłam pieczątki.
🤦‍♀️
To ja tak miałam w ostatnim cyklu. Brałam dupka 3 dni, potem zapomniałam, na drugi dzień miałam wziąć podwójna dawkę i też zapomniałam i tak zapominałam przez 3 dni i dostałam okresu w 22 dc 😂

Całe szczęście mam pakiet medyczny wiec będzie za darmo 😂
Ja też i chodze bez ograniczeń 🤣
Dobrze to słyszeć, oby tak dalej. Nowe miejsce nowe wyzwania 😁😁😁

U mnie w pracy jak zwykle dramaty. Ale jakoś już mnie to nie interesuje, wiem że jak nie zacionszeee to w ciągu kilku miesięcy znikam 😂 dziś mi się śniło, że zostałam zamknięta w areszcie i zastanawiałam się dlaczego. Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego 😂 chyba zdecydowanie potrzebuje urlopu 😁
Jeeny chyba bylysmy razem we snie. Tez bylam w czyms ala wiezienie, tylko nie wiem czemu ja miałam zalatwiona jakas lepsza 1 osobowa cele i chodzila taka 1 laska i mi ciagle tego zazdrościła 🤣

Ja też i chodze bez ograniczeń 🤣

Jeeny chyba bylysmy razem we snie. Tez bylam w czyms ala wiezienie, tylko nie wiem czemu ja miałam zalatwiona jakas lepsza 1 osobowa cele i chodzila taka 1 laska i mi ciagle tego zazdrościła 🤣
Hahahahaha co Ty mówisz. 😂😂😂😂😂Właśnie ja też miałam jednoosobowa i miałam schowany telefon hahahahahah 😂 rodzice przyjechali na widzenie… nie No sen był chory totalnie. Ciagle we śnie myślałam i co będzie teraz z moją aplikacja i „karierą adwokata”😂😂😂

reklama
Ja też dzisiaj spałam z 2 h po pracy... Ale nie spałam w nocy za bardzo i musiałam, bo padałam twarzą na ryj
Ja mimo, że spałam wczoraj do 17.00 po całonocnej imprezie to po 23.00 poszłam spać, jeszcze krótkie spotkanie z trzonem i spałam jak zabita. Wstałam o 7.00 i czułam się jakby ktoś mnie obudził o 2 w nocy. I w sumie cały dzień się tak czułam 😂

Do góry