reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
W procedurach wspomaganego rozrodu często się go dostaje, bo wtedy łatwiej przewidzieć termin owulacji. Ale tak bez tego, mając swoje owulacje, to raczej nie ma po co go brać.Powiedzcie laski która z was używała ovitrelle? jak to jest, lekarz tak normalnie to przepisuje czy tylko wtedy kiedy są potwierdzone problemy z owulka?
Karolina_123
Mi przepisała chyba tylko dlatego żeby mieć pewność, że owulacja napewno będzie nie miałam problemów z owulacjąPowiedzcie laski która z was używała ovitrelle? jak to jest, lekarz tak normalnie to przepisuje czy tylko wtedy kiedy są potwierdzone problemy z owulka?
Wezu
Okej bo się tak zastanawiałam, czy w czwartek prosić.., czy odpuścić?W procedurach wspomaganego rozrodu często się go dostaje, bo wtedy łatwiej przewidzieć termin owulacji. Ale tak bez tego, mając swoje owulacje, to raczej nie ma po co go brać.
Oo, słowo klucz odpuścić!
Jula19
Witajcie. Nadrobiłam szybko mi nawet poszło, wszystkie w poniedziałek zapracowane
Ja dzisiaj padam z nog mimo że zbytnio się nie nachodziłam ale 5 godzin jazdy samochodem w dwie strony robi swoje. Dzisiaj byłam na prenatalnych. Będę miała syna na 80 % ❤ na ten moment wszystko jest dobrze . Idę się zaraz kapac i muszę ochłonąć.l z tych emocji i stresu przed.
Ja dzisiaj padam z nog mimo że zbytnio się nie nachodziłam ale 5 godzin jazdy samochodem w dwie strony robi swoje. Dzisiaj byłam na prenatalnych. Będę miała syna na 80 % ❤ na ten moment wszystko jest dobrze . Idę się zaraz kapac i muszę ochłonąć.l z tych emocji i stresu przed.
Wezu
Etam. Ja tam się dziś nie przepracowałam w piątek wyssali ze mnie wszystkie możliwe energie że do dziś mam dość ichWitajcie. Nadrobiłam szybko mi nawet poszło, wszystkie w poniedziałek zapracowane
Synek - ekstra! Gratulacje. To teraz idź i odpocznij sobie
lady_in_blue
Pytanie co by Ci to miało daćOkej bo się tak zastanawiałam, czy w czwartek prosić.., czy odpuścić?
Oo, słowo klucz odpuścić!
Zastrzyk zrobiony zbyt wcześnie zazwyczaj nie zrobi nic. Nie przyspieszy owulacji. Zrobiony w czasie naturalnego piku LH - pokryje się z tym pikiem. Zrobiony za późno też właściwie nic nie da . Więc jak masz naturalny cykl i nie potrzebujesz kierowania swoimi hormonami z zewnątrz, to chyba nie ma sensu się kłuć.
Wezu
W sumie… Nie wiem, pytam bo jestem niedoświadczona a widzę, że nazwa pojawia się często i się zapytałam Wiem, że to nie są cukierki ale Twoja odpowiedź tylko mnie utwierdziła w tym, że jeśli wystąpi naturalnie to faktycznie nie ma potrzebyPytanie co by Ci to miało dać
Zastrzyk zrobiony zbyt wcześnie zazwyczaj nie zrobi nic. Nie przyspieszy owulacji. Zrobiony w czasie naturalnego piku LH - pokryje się z tym pikiem. Zrobiony za późno też właściwie nic nie da . Więc jak masz naturalny cykl i nie potrzebujesz kierowania swoimi hormonami z zewnątrz, to chyba nie ma sensu się kłuć.
lady_in_blue
To ma moim zdaniem jeden zasadniczy minus! Przez 12 dni nie będziesz mogła zrobić wiarygodnego testu ciążowego, bo Ovitrelle je zafałszowuje .W sumie… Nie wiem, pytam bo jestem niedoświadczona a widzę, że nazwa pojawia się często i się zapytałam Wiem, że to nie są cukierki ale Twoja odpowiedź tylko mnie utwierdziła w tym, że jeśli wystąpi naturalnie to faktycznie nie ma potrzeby
reklama
Wezu
Czytałam ale jak mówię, bardziej badam ten temat o co chodzi itd. Niekoniecznie jest mi to teraz potrzebneTo ma moim zdaniem jeden zasadniczy minus! Przez 12 dni nie będziesz mogła zrobić wiarygodnego testu ciążowego, bo Ovitrelle je zafałszowuje .