reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂

reklama
jestem strasznie zmęczona. No ale nic stanowiskowego dziś nie miałam, tylko haccp, bhp, poznałam wszytskich ludzi świata, dostałam kompa i telefon służbowy, no i trochę ramowego planu na moje wdrożenie.
Ale naprawdę jest okej. Bardzo dobrze mi sie to widzi.
Myslalam ze jakaś praca w gastro jak HACCP 😁 Pierwszy dzień za Tobą, teraz pójdzie z górki 😃

U mnie przyrost bety 205% od soboty, czekam jeszcze na proga i chciałabym już mieć marzec i rodzic. Nie obrazcie się ale liczę że już nigdy nie będę staraczką. Liczę że to ostatnia ciąża później ewentualnie z wpadki bez tego stresu staraniowego 🤣

Trzymam kciuki za Wasze dwie kreski, będę tu zaglądać ale już dziękuję za cenne informacje i wsparcie ♥

Myslalam ze jakaś praca w gastro jak HACCP 😁 Pierwszy dzień za Tobą, teraz pójdzie z górki 😃

U mnie przyrost bety 205% od soboty, czekam jeszcze na proga i chciałabym już mieć marzec i rodzic. Nie obrazcie się ale liczę że już nigdy nie będę staraczką. Liczę że to ostatnia ciąża później ewentualnie z wpadki bez tego stresu staraniowego 🤣

Trzymam kciuki za Wasze dwie kreski, będę tu zaglądać ale już dziękuję za cenne informacje i wsparcie ♥
Gratuluje!! ❤️ Niech będzie wszystko zdrowo i pięknie - życzę Ci tego z całego serca ;)

Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂
Zdecydowanie kategorycznie to cionsz! Bób dał!

Masz jakieś dziwne pryszcze?! 😁😁😂😂😂

Ja dziś ciagle głodna, mimo że kontroling pokazał dopiero dojrzewający pęcherzyk to ja też myślę, że może jem za dwoje 😂😂😂😂

Ojjjjeeeejku jak pięknie! Cieszę się niesamowicie ! Oby nam też szybko w lipcu było dane 😁😁😁😁

Zdecydowanie kategorycznie to cionsz! Bób dał!

Masz jakieś dziwne pryszcze?! 😁😁😂😂😂

Ja dziś ciagle głodna, mimo że kontroling pokazał dopiero dojrzewający pęcherzyk to ja też myślę, że może jem za dwoje 😂😂😂😂

@Alabama89
I jeszcze oprócz pryszczy pewnie jakiś ból by się przydał, albo kłucie. Może brzuch, może pięta albo za uchem.. zastanów się! 😅

No firma zajmuje się pdoukcją żywności więc coś w tym jest :D
Gratulacje ❤️ ❤️

reklama
Do góry