reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂

reklama
jestem strasznie zmęczona. No ale nic stanowiskowego dziś nie miałam, tylko haccp, bhp, poznałam wszytskich ludzi świata, dostałam kompa i telefon służbowy, no i trochę ramowego planu na moje wdrożenie.
Ale naprawdę jest okej. Bardzo dobrze mi sie to widzi.
Myslalam ze jakaś praca w gastro jak HACCP 😁 Pierwszy dzień za Tobą, teraz pójdzie z górki 😃

U mnie przyrost bety 205% od soboty, czekam jeszcze na proga i chciałabym już mieć marzec i rodzic. Nie obrazcie się ale liczę że już nigdy nie będę staraczką. Liczę że to ostatnia ciąża później ewentualnie z wpadki bez tego stresu staraniowego 🤣

Trzymam kciuki za Wasze dwie kreski, będę tu zaglądać ale już dziękuję za cenne informacje i wsparcie ♥

Myslalam ze jakaś praca w gastro jak HACCP 😁 Pierwszy dzień za Tobą, teraz pójdzie z górki 😃

U mnie przyrost bety 205% od soboty, czekam jeszcze na proga i chciałabym już mieć marzec i rodzic. Nie obrazcie się ale liczę że już nigdy nie będę staraczką. Liczę że to ostatnia ciąża później ewentualnie z wpadki bez tego stresu staraniowego 🤣

Trzymam kciuki za Wasze dwie kreski, będę tu zaglądać ale już dziękuję za cenne informacje i wsparcie ♥
Gratuluje!! ❤️ Niech będzie wszystko zdrowo i pięknie - życzę Ci tego z całego serca ;)

Dziewczyny, ucięłam sobie dziś popołudniowa drzemkę, a zaznaczam, że NiGDY tego nie robię. Co prawda to 8dc i jeszcze seksu w tym cyklu nie było, ale z drugiej strony w tym miesiącu totalnie odpuszczamy - to może to wystaczy? Myślicie, że to cionsz? 😂
Zdecydowanie kategorycznie to cionsz! Bób dał!

Masz jakieś dziwne pryszcze?! 😁😁😂😂😂

Ja dziś ciagle głodna, mimo że kontroling pokazał dopiero dojrzewający pęcherzyk to ja też myślę, że może jem za dwoje 😂😂😂😂

Ojjjjeeeejku jak pięknie! Cieszę się niesamowicie ! Oby nam też szybko w lipcu było dane 😁😁😁😁

Zdecydowanie kategorycznie to cionsz! Bób dał!

Masz jakieś dziwne pryszcze?! 😁😁😂😂😂

Ja dziś ciagle głodna, mimo że kontroling pokazał dopiero dojrzewający pęcherzyk to ja też myślę, że może jem za dwoje 😂😂😂😂

@Alabama89
I jeszcze oprócz pryszczy pewnie jakiś ból by się przydał, albo kłucie. Może brzuch, może pięta albo za uchem.. zastanów się! 😅

No firma zajmuje się pdoukcją żywności więc coś w tym jest :D
Gratulacje ❤️ ❤️

reklama
Do góry