reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
jestem strasznie zmęczona. No ale nic stanowiskowego dziś nie miałam, tylko haccp, bhp, poznałam wszytskich ludzi świata, dostałam kompa i telefon służbowy, no i trochę ramowego planu na moje wdrożenie.
Ale naprawdę jest okej. Bardzo dobrze mi sie to widzi.
Przypomnisz czym teraz sie bedziesz zajmowała?

jestem strasznie zmęczona. No ale nic stanowiskowego dziś nie miałam, tylko haccp, bhp, poznałam wszytskich ludzi świata, dostałam kompa i telefon służbowy, no i trochę ramowego planu na moje wdrożenie.
Ale naprawdę jest okej. Bardzo dobrze mi sie to widzi.
Dobrze to słyszeć, oby tak dalej. Nowe miejsce nowe wyzwania 😁😁😁

U mnie w pracy jak zwykle dramaty. Ale jakoś już mnie to nie interesuje, wiem że jak nie zacionszeee to w ciągu kilku miesięcy znikam 😂 dziś mi się śniło, że zostałam zamknięta w areszcie i zastanawiałam się dlaczego. Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego 😂 chyba zdecydowanie potrzebuje urlopu 😁

Dobrze to słyszeć, oby tak dalej. Nowe miejsce nowe wyzwania 😁😁😁

U mnie w pracy jak zwykle dramaty. Ale jakoś już mnie to nie interesuje, wiem że jak nie zacionszeee to w ciągu kilku miesięcy znikam 😂 dziś mi się śniło, że zostałam zamknięta w areszcie i zastanawiałam się dlaczego. Pierwszy raz w życiu śniło mi się coś takiego 😂 chyba zdecydowanie potrzebuje urlopu 😁
Mi się śnił mój patron XD

A mi suę już chyba 3 raz śniło, że koty za mną biegały i mnie atakowały
Takie koty?

F50F233D-0588-49D5-A3C5-A59C8109E7AB.jpeg

ej a tak z czystej ciekawości (nie mam zamiaru tego robić) co jakbym metę xr wzięła rano? Mogłabym się źle czuć? Czy bierze się na noc żeby przespać skutki uboczne?

Ale sobie cykl rozkrzaczyłam...
Zapomniałam wziąć 3 porcje luteiny, czyli przez 1,5 dnia (towarzyski weekend...) i dostałam okresu dziś. w 23 dc. Zwykle odstawiam luteinę w 26 dc i 30stego dostaję okres, czyli dziwnie szybko zareagowałam na to odstawienie. Jeszcze się niczego nie spodziewałam i chodziłam cały dzień w sukience bez majtek, na szczęście się na kiblu zorientowałam zanim zostawiłam pieczątki.
🤦‍♀️

reklama
Do góry