Madame JS
Fanka BB :)
Absolutnie bosko!!! Dziękuję!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Absolutnie bosko!!! Dziękuję!!!
Przepięknie! Tak właśnie sobie wyobrażam naszą Madame
ja brałam miovelie z inozytolem i miałam tak rozpisane od dietetyczki. Witamina d3 na pewno nie przeszkadza z miovelia, nie wiem w sumie tylko jak ona się ma z inozytolem. Witaminy ciążowe tez nie przeszkadzają w tyn zestawieJa witam się z wami w 3dc i proszę o poradę, jak to jest u was
Bo nazbierało mi się już trochę tych tabletek do łykania. Biorę 6 kapsułek inozytolu (3 rano i 3 na wieczór), do tego 1x femibion, 1x witaminę D i dzisiaj wjeżdża jeszcze Miovelia. Ją się bierze 3x1.
Wy jakoś rozdzielacie te tabsy? Czy mogę np. zaraz połknąć taką garść 1x Miovelia + 3x inozytol + D3 + femibion?
A w ogóle widzicie mój awatar ?Przepięknie! Tak właśnie sobie wyobrażam naszą Madame