Mmiiaa
Fanka BB :)
Nabroiłaś coś?No w końcu mogę dodać jakiś post ... myślałam że już nigdy nic nie napisze !
Zobacz załącznik 1420343
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nabroiłaś coś?No w końcu mogę dodać jakiś post ... myślałam że już nigdy nic nie napisze !
Zobacz załącznik 1420343
No tak, fałszywe komplementy też są słabeTo ja np jestem świadoma, że mam ładną buzie i w ogóle. Ale uważam, że troszkę się zapuściłam i denerwuje mnie jak ktoś wmawia mi, że jestem chudziutka-mając nadwagę (Co prawda aż tak tego po mnie nie widać) i widząc mnie po tygodniu mówią Oo schudłaś A ja przytyłam 5 kg. Wiem, że niektórzy mówią, żeby mi się miło zrobiło ale ja wolę jak ktoś powie szczerze prosto z mostu. Bardziej chyba by mnie to zmotywowało do działania
Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się@LadyCaro jedziesz do biura czy pracujesz zdalnie ?
Jedziesz sama?Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się
Ubranka już czekają, przygotowane, zaraz idę się kąpać. Kurde, ale fajnie! Cieszę się, że zaczynam nową pracę.
I nie mogę się doczekać wypłaty xD 2k więcej niż miałam :O dla mnie to sporo
Nie pamiętamNabroiłaś coś?
Oj nie śmiejcie się, ale Stary będzie ze mną na pasażaerce, bo jeszcze się stresuję xD ale we wtorek już jadę samaJedziesz sama?
Spokojnie tez bym tak zrobiła jak sie znamOj nie śmiejcie się, ale Stary będzie ze mną na pasażaerce, bo jeszcze się stresuję xD ale we wtorek już jadę sama
No pewnie, nowa praca nowe wyzwanie. Fajnie, że zaczynasz coś nowego. Trzymam kciuki!Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się
Ubranka już czekają, przygotowane, zaraz idę się kąpać. Kurde, ale fajnie! Cieszę się, że zaczynam nową pracę.
I nie mogę się doczekać wypłaty xD 2k więcej niż miałam :O dla mnie to sporo