reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
To ja np jestem świadoma, że mam ładną buzie i w ogóle. Ale uważam, że troszkę się zapuściłam i denerwuje mnie jak ktoś wmawia mi, że jestem chudziutka-mając nadwagę 🤦🏻‍♀️ (Co prawda aż tak tego po mnie nie widać) i widząc mnie po tygodniu mówią Oo schudłaś 🤷🏻‍♀️ A ja przytyłam 5 kg. Wiem, że niektórzy mówią, żeby mi się miło zrobiło ale ja wolę jak ktoś powie szczerze prosto z mostu. Bardziej chyba by mnie to zmotywowało do działania 🙈
No tak, fałszywe komplementy też są słabe

@LadyCaro jedziesz do biura czy pracujesz zdalnie ?
Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się :D
Ubranka już czekają, przygotowane, zaraz idę się kąpać. Kurde, ale fajnie! Cieszę się, że zaczynam nową pracę.
I nie mogę się doczekać wypłaty xD 2k więcej niż miałam :O dla mnie to sporo

Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się :D
Ubranka już czekają, przygotowane, zaraz idę się kąpać. Kurde, ale fajnie! Cieszę się, że zaczynam nową pracę.
Jedziesz sama? 😁🚙

Oj nie śmiejcie się, ale Stary będzie ze mną na pasażaerce, bo jeszcze się stresuję xD ale we wtorek już jadę sama :D
Spokojnie tez bym tak zrobiła jak sie znam 😜
ja np jutro na pazy jade rowerem bo nie ma tam gdzie zaparkowac i jest mega rozkopana droga, ale jesli bedzie mnie bolal brzuch to stary bedzie szoferem 🤣🤣

No pewnie, nowa praca nowe wyzwanie. Fajnie, że zaczynasz coś nowego. Trzymam kciuki!

2 koła to bardzo dużo!!!!

reklama
@Madame JS mało wiem o Tobie :(
IMG_20220703_223832.jpg

Do góry