reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

My się wczoraj ze Starym przenieśliśmy na 2 miesiące do rodziny z uwagi na remont - tym razem do wujka Starego. Oni maja przepiękny dom i mamy tu fajne warunki bo mamy dla siebie cale piętro :) No i do naszego remontowanego mieszkania to 15 minut spacerkiem wiec idealnie. W każdym razie po raz setny w ciągu roku muszę się rozpakować i ogarnąć nasz podręczny burdel. Bycie bezdomnym nie jest proste 😂 w każdym razie rozpoczęliśmy miło tydzień od porannej kawy w naszej ulubionej kawiarni :)
Miłego poniedziałku :)

reklama
Ja witam się z wami w 3dc i proszę o poradę, jak to jest u was :)
Bo nazbierało mi się już trochę tych tabletek do łykania. Biorę 6 kapsułek inozytolu (3 rano i 3 na wieczór), do tego 1x femibion, 1x witaminę D i dzisiaj wjeżdża jeszcze Miovelia. Ją się bierze 3x1.
Wy jakoś rozdzielacie te tabsy? Czy mogę np. zaraz połknąć taką garść 1x Miovelia + 3x inozytol + D3 + femibion? 🤔

Ja biorę wszystko razem bo bym zapomniała xD a teraz to ja biorę tego tyle że masakra
Tylko metforminę biorę na noc samą

Ja biorę wszystko razem bo bym zapomniała xD a teraz to ja biorę tego tyle że masakra
Tylko metforminę biorę na noc samą
Ja idę badać jutro cukry to kij wie czy coś potem nie dołączy do mojego zestawu 🙈

Ale pamiętam jak Zazuu wrzucała tutaj kiedyś takie pudełeczko z lekami to tam było też tego sporo 😆

Dzięki za odpowiedź :)

Dzień dobry wszystkim. Ja dziś od 7 ma nogach byłam rano na rozprawie ale mimo że spałam wczoraj cały dzień to dziś czuje się nadal jakbym po melanżu była 😂😂😂 jestem mega śpiąca 😂😂😂 nie wiem jak przetrwam dzisiejszy dzień. Dziś 12 dzień cyklu a testy owu nadal blade 😞

Ja witam się z wami w 3dc i proszę o poradę, jak to jest u was :)
Bo nazbierało mi się już trochę tych tabletek do łykania. Biorę 6 kapsułek inozytolu (3 rano i 3 na wieczór), do tego 1x femibion, 1x witaminę D i dzisiaj wjeżdża jeszcze Miovelia. Ją się bierze 3x1.
Wy jakoś rozdzielacie te tabsy? Czy mogę np. zaraz połknąć taką garść 1x Miovelia + 3x inozytol + D3 + femibion? 🤔
Miałam ta sama rozkmine wczoraj 🤷😃 czy to dobrze, że tak naraz wszystko i czy wtedy te tabletki nie wchodzą w reakcję i się przyswajają czy może powinnam po każdej odczekać z pół godzinki 😆
Cieszę się, że tu rodzinnie łykamy wszystkie po garści 😃🔥

Dzień dobry wszystkim. Ja dziś od 7 ma nogach byłam rano na rozprawie ale mimo że spałam wczoraj cały dzień to dziś czuje się nadal jakbym po melanżu była 😂😂😂 jestem mega śpiąca 😂😂😂 nie wiem jak przetrwam dzisiejszy dzień. Dziś 12 dzień cyklu a testy owu nadal blade 😞
Idziesz na jakiś monitoring w tym miesiącu?

reklama
Nieeee. Może w sierpniu pójdę. Zobaczę jak zadziała clearblue w tym miesiącu 😁
Aaa no tak! Ty działasz ze sprzętem :) daj znać czy jesteś zadowolona! A i daj znać tez o swojej owu bo jak wiesz mamy podobnie😂 a ja w te płodne jakoś chyba i przez te upały nie mam za wielkiej ochoty na co chwilowe seksy 😵😃

Do góry