reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Idziesz na jakiś monitoring w tym miesiącu?
Chociaż może? Sprawdzam w aplikacji PZU czy są jakies terminy do obojętnie jakiego gina, bo moja pani jest tak zawalona że tam trzeba z dużym wyprzedzeniem się umawiać i pokazuje mi że dziś o 12 jest wolny termin gdzieś i w czwartek wtedy kiedy teoretycznie powinnam mieć owulka. Może się na czwartek umówię 😂
Namowilas mnie 😂😂

Wy jak monitoring ogarniacie? Przed owulka kilka dni czy jak najbliżej?

reklama
Aaa no tak! Ty działasz ze sprzętem :) daj znać czy jesteś zadowolona! A i daj znać tez o swojej owu bo jak wiesz mamy podobnie😂 a ja w te płodne jakoś chyba i przez te upały nie mam za wielkiej ochoty na co chwilowe seksy 😵😃
Spoko, póki co codziennie rano robię i pokazuje że szansa „niska” ale wiadomo skoro owulka ma być w okolicach czwartku to może nic jeszcze nie pokazywać.

Chociaż może? Sprawdzam w aplikacji PZU czy są jakies terminy do obojętnie jakiego gina, bo moja pani jest tak zawalona że tam trzeba z dużym wyprzedzeniem się umawiać i pokazuje mi że dziś o 12 jest wolny termin gdzieś i w czwartek wtedy kiedy teoretycznie powinnam mieć owulka. Może się na czwartek umówię 😂
Namowilas mnie 😂😂

Wy jak monitoring ogarniacie? Przed owulka kilka dni czy jak najbliżej?
Lec chociażby z tego względu, żeby zobaczyć czy ten sprzęt się pokrywa z tym co mówi lekarz 😃

Lec chociażby z tego względu, żeby zobaczyć czy ten sprzęt się pokrywa z tym co mówi lekarz 😃
Namówiłaś mnie, mam wizytę w czwartek ciekawe czy się wstrzelę przed owulką czy już będę po 😂

Mówicie lekarzowi że przyszliście sprawdzić owulka? Czy ogólnie żeby się zbadać?😁😂

reklama
Namówiłaś mnie, mam wizytę w czwartek ciekawe czy się wstrzelę przed owulką czy już będę po 😂

Mówicie lekarzowi że przyszliście sprawdzić owulka? Czy ogólnie żeby się zbadać?😁😂
Ja za 1 razem tez tak nieśmiało kontrolnie i ze akurat jestem przypadkowo 2 dni przed owu to moze bysmy zerkneli 🤣 a teraz to wprost ze monitoring 😁

Do góry