reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Idziesz na jakiś monitoring w tym miesiącu?
Chociaż może? Sprawdzam w aplikacji PZU czy są jakies terminy do obojętnie jakiego gina, bo moja pani jest tak zawalona że tam trzeba z dużym wyprzedzeniem się umawiać i pokazuje mi że dziś o 12 jest wolny termin gdzieś i w czwartek wtedy kiedy teoretycznie powinnam mieć owulka. Może się na czwartek umówię 😂
Namowilas mnie 😂😂

Wy jak monitoring ogarniacie? Przed owulka kilka dni czy jak najbliżej?

reklama
Aaa no tak! Ty działasz ze sprzętem :) daj znać czy jesteś zadowolona! A i daj znać tez o swojej owu bo jak wiesz mamy podobnie😂 a ja w te płodne jakoś chyba i przez te upały nie mam za wielkiej ochoty na co chwilowe seksy 😵😃
Spoko, póki co codziennie rano robię i pokazuje że szansa „niska” ale wiadomo skoro owulka ma być w okolicach czwartku to może nic jeszcze nie pokazywać.

Chociaż może? Sprawdzam w aplikacji PZU czy są jakies terminy do obojętnie jakiego gina, bo moja pani jest tak zawalona że tam trzeba z dużym wyprzedzeniem się umawiać i pokazuje mi że dziś o 12 jest wolny termin gdzieś i w czwartek wtedy kiedy teoretycznie powinnam mieć owulka. Może się na czwartek umówię 😂
Namowilas mnie 😂😂

Wy jak monitoring ogarniacie? Przed owulka kilka dni czy jak najbliżej?
Lec chociażby z tego względu, żeby zobaczyć czy ten sprzęt się pokrywa z tym co mówi lekarz 😃

Lec chociażby z tego względu, żeby zobaczyć czy ten sprzęt się pokrywa z tym co mówi lekarz 😃
Namówiłaś mnie, mam wizytę w czwartek ciekawe czy się wstrzelę przed owulką czy już będę po 😂

Mówicie lekarzowi że przyszliście sprawdzić owulka? Czy ogólnie żeby się zbadać?😁😂

reklama
Namówiłaś mnie, mam wizytę w czwartek ciekawe czy się wstrzelę przed owulką czy już będę po 😂

Mówicie lekarzowi że przyszliście sprawdzić owulka? Czy ogólnie żeby się zbadać?😁😂
Ja za 1 razem tez tak nieśmiało kontrolnie i ze akurat jestem przypadkowo 2 dni przed owu to moze bysmy zerkneli 🤣 a teraz to wprost ze monitoring 😁

Do góry