reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Mu tez mieszkamy sami od początku, nie wyobrażam sobie mieszkać z teściami, mimo ze proponowali nam byśmy wzięli górę ich domu bo stała pusta a dom mają ogromny. Nasze mieszkanie to 1/3 tamtego ale mam ciszę, spokój i luz.
My tez mieliśmy taka opcję, tzn. Gora u tesciow jest całkowicie w surowym stanie, więc to i tak wiazaloby sie ze stosunkowo duzymi kosztami. No ale pomijajac fakt mieszkania z tesciami to duze znaczenie miala tez słaba lokalizacja niemal w szczerym polu, do wiekszego miasta w ktorym mieszkamy i ja pracuje jest jakas godzina drogi. No ale zawsze kiedyś jak mi sie odmieni, bo stary to marzy zeby tam mieszkać, możemy sie tam przeniesc i ogarnac gore albo nawet sie wybudować 😊

Wiesz co bardzo mi się podoba, że otwarcie o tym mówisz. Ja strasznie nie znoszę fałszywej skromności. Np mówisz lasce, że jest szczupła, ma fajna figurę, a ona ze nieee, co ty, a myśli se swoje.
Mi jak ktoś mówi że jestem szczupła to nie mówię, że nie jestem 😂😂 jak ktoś mi mówi, że mam ładna figurę to mowie dzięki ale mysle sobie że gdybym włożyła w nią więcej pracy to byłaby jeszcze lepsza 😂 aczkolwiek oglądałam w sobotę zdjęcia sprzed 5/10 lat i uważam zdecydowanie, że obecnie wyglądam o niebo lepiej. Serio.

@LadyCaro powodzenia jutro ❤️🤞 czy to oznacza ze nie bedziesz juz tu przebywac w dzien? 😅
Dziękuję! Dokładnie to oznacza :D nie wiem jak bedzie tam z czasem, no ale pierwszego dnia napewno nie będę siedzieć na forum :D
Bo kobieta jak wino im starsza tym lepsza 😁😁😁
No ogólnie uważam, że to spoko, ze mój stary to "nie lubi" takich bardzo młodych dziewczyn, Nawet jak oglądamy film czy jak widzę na jakie kobiety zwraca uwagę to właśnie nie jakieś siksy, tylko dojrzałe (tak po 25 rż). I on w ogóle uważa, że kobiecie służy poród w tym sensie, ze o wielu kobietach po porodzie powiedział, że lepiej wyglądają niż przed.

To ja np jestem świadoma, że mam ładną buzie i w ogóle. Ale uważam, że troszkę się zapuściłam i denerwuje mnie jak ktoś wmawia mi, że jestem chudziutka-mając nadwagę 🤦🏻‍♀️ (Co prawda aż tak tego po mnie nie widać) i widząc mnie po tygodniu mówią Oo schudłaś 🤷🏻‍♀️ A ja przytyłam 5 kg. Wiem, że niektórzy mówią, żeby mi się miło zrobiło ale ja wolę jak ktoś powie szczerze prosto z mostu. Bardziej chyba by mnie to zmotywowało do działania 🙈

No w końcu mogę dodać jakiś post ... myślałam że już nigdy nic nie napisze !
Screenshot_20220703-203729_Chrome.jpg

Dziękuję! Dokładnie to oznacza :D nie wiem jak bedzie tam z czasem, no ale pierwszego dnia napewno nie będę siedzieć na forum :D

No ogólnie uważam, że to spoko, ze mój stary to "nie lubi" takich bardzo młodych dziewczyn, Nawet jak oglądamy film czy jak widzę na jakie kobiety zwraca uwagę to właśnie nie jakieś siksy, tylko dojrzałe (tak po 25 rż). I on w ogóle uważa, że kobiecie służy poród w tym sensie, ze o wielu kobietach po porodzie powiedział, że lepiej wyglądają niż przed.
Bo to już dojrzałe w pełni świadome kobiety 😁Mój to w ogóle jest dziwny. Ja czasem mowie ale piękna kobieta, dziewczyna jak kogoś zobaczę w tv albo na żywo, a on mi zawsze odpowiada piękna to jesteś ty 😂 mało zwraca uwagę na kobiety inne. Ale mi to na rękę 😂

reklama
Do góry