Ceonis
Fanka BB :)
Wiem, dlatego Ty to czekaj jeszcze 10 lat xDJa dalej wyglądam jak dzieciak XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, dlatego Ty to czekaj jeszcze 10 lat xDJa dalej wyglądam jak dzieciak XD
No ja jak patrze na swoje zdjecia to uważam, że faktycznie jestem coraz ładniejsza xDJa uważam, że kobieta koło 35 lat najpiękniej wygląda. Rysy się wyostrzają, strasznie to seksi.
Kochanego masz tego starego
Dzieciak w ciąży XDWiem, dlatego Ty to czekaj jeszcze 10 lat xD
Zaraz Ci wyślę moje zdj No make up xDDzieciak w ciąży XD
Też chce XDZaraz Ci wyślę moje zdj No make up xD
No problem, ale to co mam w telefonie jest jakieś w blasku słońca to chu... Widać. Jak się wykapie to zrobię nowe xDTeż chce XD
Wiesz co bardzo mi się podoba, że otwarcie o tym mówisz. Ja strasznie nie znoszę fałszywej skromności. Np mówisz lasce, że jest szczupła, ma fajna figurę, a ona ze nieee, co ty, a myśli se swoje.No ja jak patrze na swoje zdjecia to uważam, że faktycznie jestem coraz ładniejsza xD
Duzo dal mi pole dance, bo czuje sie seksowniejsza, nabralam ksztaltow, nie wiem. Lubie siebie
A stary jest kochany bardzo. Ludzie mówią, że jestesmy jak skrojeni dla siebie
Tez bardzo tego nie lubieWiesz co bardzo mi się podoba, że otwarcie o tym mówisz. Ja strasznie nie znoszę fałszywej skromności. Np mówisz lasce, że jest szczupła, ma fajna figurę, a ona ze nieee, co ty, a myśli se swoje.
Gorzej jeśli ma zaburzenie samooceny i serio myśli ze nie jest. Ja na przykład nie wierze jak ktos mówi, ze jestem ładna i nie jest to fałszywa skromność tylko kwestia samooceny ,Wiesz co bardzo mi się podoba, że otwarcie o tym mówisz. Ja strasznie nie znoszę fałszywej skromności. Np mówisz lasce, że jest szczupła, ma fajna figurę, a ona ze nieee, co ty, a myśli se swoje.
Tak, ale to nie podchodzi pod fałszywa skromnośćGorzej jeśli ma zaburzenie samooceny i serio myśli ze nie jest. Ja na przykład nie wierze jak ktos mówi, ze jestem ładna i nie jest to fałszywa skromność tylko kwestia samooceny ,