reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja uważam, że kobieta koło 35 lat najpiękniej wygląda. Rysy się wyostrzają, strasznie to seksi.
Kochanego masz tego starego 😃
No ja jak patrze na swoje zdjecia to uważam, że faktycznie jestem coraz ładniejsza xD
Duzo dal mi pole dance, bo czuje sie seksowniejsza, nabralam ksztaltow, nie wiem. Lubie siebie :D
A stary jest kochany bardzo. Ludzie mówią, że jestesmy jak skrojeni dla siebie :D

No ja jak patrze na swoje zdjecia to uważam, że faktycznie jestem coraz ładniejsza xD
Duzo dal mi pole dance, bo czuje sie seksowniejsza, nabralam ksztaltow, nie wiem. Lubie siebie :D
A stary jest kochany bardzo. Ludzie mówią, że jestesmy jak skrojeni dla siebie :D
Wiesz co bardzo mi się podoba, że otwarcie o tym mówisz. Ja strasznie nie znoszę fałszywej skromności. Np mówisz lasce, że jest szczupła, ma fajna figurę, a ona ze nieee, co ty, a myśli se swoje.

Wiesz co bardzo mi się podoba, że otwarcie o tym mówisz. Ja strasznie nie znoszę fałszywej skromności. Np mówisz lasce, że jest szczupła, ma fajna figurę, a ona ze nieee, co ty, a myśli se swoje.
Gorzej jeśli ma zaburzenie samooceny i serio myśli ze nie jest. Ja na przykład nie wierze jak ktos mówi, ze jestem ładna i nie jest to fałszywa skromność tylko kwestia samooceny ;),

reklama
Do góry