reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Widzialyscie na kreseczkach, że moje zaklęcie komuś pomogło? XD

Patrząc ile tam już jest ciężarnych to chyba nie tylko jednej :p

O mieszkaniach/domach się nie wypowiadam bo wszystko dostaliśmy i mieszkamy sami.
Ja jestem bardzo trudną osobą i nie dałabym mieszkać z inną dorosłą osobą, już ze Starym jest ciężko :p

reklama
W ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył :D

kubek-500-ml-na-dnie-zostaniesz-tata-zlote-serce-b-iext76121051.jpg

W ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył :D

Zobacz załącznik 1420202
Ja podejrzewam, ze u mnie byłoby dokładnie tak samo jak za pierwszym razem. I drugim.

P., k. ! W ciąży jestem XD
Jakoś nie umiem w takie pierdółki ;) bez obrazy

Zobacz załącznik 1420202
Ale fajny kubek :D
Kurde, ale Wam zazdraszczam 😊.

U nas nie zapowiada się romantycznie - najpierw będziemy wspólnie czekać na telefon od embriologa 😳.

Ja podejrzewam, ze u mnie byłoby dokładnie tak samo jak za pierwszym razem. I drugim.

P., k. ! W ciąży jestem XD
Jakoś nie umiem w takie pierdółki ;) bez obrazy

U nas też żadnym razem nie było właśnie tak wow, filmowo. Więc może chociaż za 4 razem mi się uda.
Bo z jednej strony on wie, że teraz już czas start, ale że mam te długie cykle to raczej nie wie kiedy powinnam mieć okres ;) bo ja w sumie też nigdy nie wiem

Zobacz załącznik 1420202
Ja bardzo chcialam kiedys cos w tym stylu zaplanowac. Stary kocha Jordany i ma kolekcje i chciałam my kupić takie mini Jordany 🥰 a wyszło tak że zapytalam jak tam jego serce i żeby usiadł i pokazałam testy (na których nic nie widzial) 🤣🤣🤣🤣

Biedny za każdym razem był na dyzurze XD

Wiadomosc brzmiała dokładnie: Paweł, *****

Potem zaczęłam rozmawiać z mama wiec nie mógł się 10 minut dodzwonić.

A potem było prawie jak na filmach: w ciąży jestem. W czym jesteś? Co?!!!! XD

reklama
To niemożliwe, żeby była pozostałość. Widzę, że u Ciebie w pierwszym cyklu na stymulacji plus ovi też zaskoczyło! 😃
Po cichu gratuluję, obu wszystko było dobrze ❤️
A ten cykl miał iść na straty, w poprzednim miałam torbiel na 4.5cm więc gin kazał przyjść po okresie sprawdzić czy wchłonęła się. Niestety trafiłam do szpitala z córką więc poszłam dopiero w 8dc więc na stymulację było za późno. Lekarz stwierdził że nie ma żadnego pęcherzyka i endometrium cieniutkie. Od następnego miała być stymulacja ale testy owu mi pokazały pik i sluzu płodnego dużo było to poszłam tydzień później i piękny duży pęcherzyk był na 17.3 mm i endo ponad 10mm ,dostałam zastrzyk z ovitrelle i takie teraz efekty 😆 Ale się zdziwi lekarz jak mnie zobaczy końcem miesiąca 😁

Do góry