reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Widzialyscie na kreseczkach, że moje zaklęcie komuś pomogło? XD

Patrząc ile tam już jest ciężarnych to chyba nie tylko jednej :p

O mieszkaniach/domach się nie wypowiadam bo wszystko dostaliśmy i mieszkamy sami.
Ja jestem bardzo trudną osobą i nie dałabym mieszkać z inną dorosłą osobą, już ze Starym jest ciężko :p

reklama
W ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył :D

kubek-500-ml-na-dnie-zostaniesz-tata-zlote-serce-b-iext76121051.jpg

W ogóle mam nadzieję, że nikomu tym nie sprawię przykrości, ale szukam jakiś głupot jak męża poinformować o ciąży. I trafiłam na taki kubek. Myślę - fajny, ale on i tak by tego nie zauważył :D

Zobacz załącznik 1420202
Ja podejrzewam, ze u mnie byłoby dokładnie tak samo jak za pierwszym razem. I drugim.

P., k. ! W ciąży jestem XD
Jakoś nie umiem w takie pierdółki ;) bez obrazy

Zobacz załącznik 1420202
Ale fajny kubek :D
Kurde, ale Wam zazdraszczam 😊.

U nas nie zapowiada się romantycznie - najpierw będziemy wspólnie czekać na telefon od embriologa 😳.

Ja podejrzewam, ze u mnie byłoby dokładnie tak samo jak za pierwszym razem. I drugim.

P., k. ! W ciąży jestem XD
Jakoś nie umiem w takie pierdółki ;) bez obrazy

U nas też żadnym razem nie było właśnie tak wow, filmowo. Więc może chociaż za 4 razem mi się uda.
Bo z jednej strony on wie, że teraz już czas start, ale że mam te długie cykle to raczej nie wie kiedy powinnam mieć okres ;) bo ja w sumie też nigdy nie wiem

Zobacz załącznik 1420202
Ja bardzo chcialam kiedys cos w tym stylu zaplanowac. Stary kocha Jordany i ma kolekcje i chciałam my kupić takie mini Jordany 🥰 a wyszło tak że zapytalam jak tam jego serce i żeby usiadł i pokazałam testy (na których nic nie widzial) 🤣🤣🤣🤣

Biedny za każdym razem był na dyzurze XD

Wiadomosc brzmiała dokładnie: Paweł, *****

Potem zaczęłam rozmawiać z mama wiec nie mógł się 10 minut dodzwonić.

A potem było prawie jak na filmach: w ciąży jestem. W czym jesteś? Co?!!!! XD

reklama
To niemożliwe, żeby była pozostałość. Widzę, że u Ciebie w pierwszym cyklu na stymulacji plus ovi też zaskoczyło! 😃
Po cichu gratuluję, obu wszystko było dobrze ❤️
A ten cykl miał iść na straty, w poprzednim miałam torbiel na 4.5cm więc gin kazał przyjść po okresie sprawdzić czy wchłonęła się. Niestety trafiłam do szpitala z córką więc poszłam dopiero w 8dc więc na stymulację było za późno. Lekarz stwierdził że nie ma żadnego pęcherzyka i endometrium cieniutkie. Od następnego miała być stymulacja ale testy owu mi pokazały pik i sluzu płodnego dużo było to poszłam tydzień później i piękny duży pęcherzyk był na 17.3 mm i endo ponad 10mm ,dostałam zastrzyk z ovitrelle i takie teraz efekty 😆 Ale się zdziwi lekarz jak mnie zobaczy końcem miesiąca 😁

Do góry