reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Jestem, melduje że wczoraj poniósł mnie melanż po grillu wyszliśmy z domu i wróciliśmy o 5 😂😂😂 Wstałam o 12 ale poszłam dalej spać, wiec dopiero wstałam i dochodzę do siebie. Coś bym zjadła 😂😂

Dajcie jakieś zaklęcie na kaca 😂

Stara a głupia 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂
Czary mary, czary mary,
Po co piłaś te browary,
Kolorowe drinki, wódkę wino,
Wez Ty sie ogarnij dziewczyno.
Skoro glupio postąpiłaś,
To już trudno, przesadziłaś,
Tak Ci mówi Lady Caro,
Odejdź kacu, Ty poczwaro.
Zostaw Wezu, naszą laske,
Okaz proszę jej swą łaskę,
Zabierz suchość, ból, pragnienie,
Niech sie spelni jej marzenie.

reklama
Tak się właśnie kończą spontaniczne imprezy 😂Ja sumie najgorszy moment to przespałam wiec nie ma tragedii. Wypiłam dużo wody teraz i zjadłam pół arbuza 😂😂 A my wczoraj na spontanie, goście zaczęli ok 1 wychodzić od nas a przyjaciółka mówi idziemy na imprezę, wiec zamówiliśmy taksówkę mężczyzn poinformowałyśmy że wychodzą z nami i tak o…: wróciliśmy o 5, stanowczo za dużo alkoholu 😂😂😂😂

Ch.ujowa ze mnie staraczka w tym miesiącu. Poszła i się napiła zamiast dbać o siebie i suplementować 🤦‍♀️🤦‍♀️😂
Ja spać nie mogłam bo u mnie na kacu lęku i takie kołatania serca, że sobie wmawiałam migotanie przedsionków 😂 pamiętam jak obiecałam sobie wtedy NIGDY WIĘCEJ ANI KROPLI ALKOHOLU tymczasem kilka dni później wypiłam dosłownie drinka jednego po którym właściwie nie zbyt coś poczułam a miałam kaca 😆 po tym wróciłam już do metforminy więc ino woda 😆

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja spać nie mogłam bo u mnie na kacu lęku i takie kołatania serca, że sobie wmawiałam migotanie przedsionków 😂 pamiętam jak obiecałam sobie wtedy IGDY WIĘCEJ ANI KROPLI ALKOHOLU tymczasem kilka dni później wypiłam dosłownie drinka jednego po którym właściwie nie zbyt coś poczułam a miałam kaca 😆 po tym wróciłam już do metforminy więc ino woda 😆
Wlasnie ja zaczynam metfromine i wczoraj mialam pożegnanie z piwkiem :D

Niby z tego co czytałam niektórzy piją drinka czy lampke wina ale ja wole nie ryzykowac 😅, to jednak nie witaminy.
W ogóle moja babcia dostała ostrej niewydolności nerek po metforminie 😔
Ja mimo metforminy mam bardzo dobre wyniki I bardzo dobrze się czuje i jak mam ochotę się napić to pije ale pomijam wieczorną dawkę 😁

reklama
Do góry