reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Akurat z moim teściem mogłabym mieszkać bez kłopotu... To był mega bezproblemowy człowiek. Zajmował się sobą, nikomu nie wadził, spoko gość :-)Mieszamy sami, nie wyobrażam sobie mieszkać z teściem
Ale co się tyczy mojej teściowej lub mamy.. NOPE
Madame JS
Fajnie, że się Wam tak dobrze układa!w sumie nawet nie wykluczam, że kiedyś skonczy się awatura a;e narazie jest spoko.Wiadomo. nie, że idealnie, ale jest doobrze
W wielu rodzinach różnie bywa, że w przypadku sąsiadów nie wspomnę :-)
W jednym z programów o nieruchomościach widziałam ostatnio 2 rodziny, które postanowiły kupić dom wspólnie. To były 2 pary, które znały się wcześniej, potem zaczęły spędzać ze sobą mnóstwo czasu po urodzeniu dzieci, i wreszcie stwierdzili, że kupią coś razem. Jak dla mnie to super ryzykowne... gdy się pokłócą, co wtedy? Super, że wierzą w to, że będą się przez lata kochać i dogadywać, ale nigdy nie wiadomo... Zresztą tarcia zaczęły się już na poziomie szukania domu, bo trudno było o taki, w którym wszystko absolutnie było identyczne dla obu par... a to mniejsza kuchnia, a to mniejsza łazienka... i już się ktoś obrażał ;-) A co potem?!
Mmiiaa
U mnie również 1dc, ale tylko bol brzucha i plecówHej laski! Miłej niedzieli!
Ja dziś 1dc, ból gardła i katar
Lena1984
Hejka Słońca życzę Wam pięknej, spokojnej niedzieli
My mieszkamy sami we własnym mieszkaniu, dom czeka na wykończenie, a mieszkanie po rodzicach wynajmujemy bo jest zapisane na młodą i może kiedyś tam pójdzie. Przestrzeni mamy sporo więc jest ok.
Z teściową nie widzę wspólnego mieszkania ale wisi nade mną taka opcja
Trochę się nie odzywałam, udało mi się mniej więcej nadrobić Wasze wpisy tutaj ale odpisać na wszystko to nie dam rady
Postaram się już być na bieżąco
My mieszkamy sami we własnym mieszkaniu, dom czeka na wykończenie, a mieszkanie po rodzicach wynajmujemy bo jest zapisane na młodą i może kiedyś tam pójdzie. Przestrzeni mamy sporo więc jest ok.
Z teściową nie widzę wspólnego mieszkania ale wisi nade mną taka opcja
Trochę się nie odzywałam, udało mi się mniej więcej nadrobić Wasze wpisy tutaj ale odpisać na wszystko to nie dam rady
Postaram się już być na bieżąco
Nel331
Mnie brzuch póki co nie boli… nie pamietam kiedy mnie ostatnio gardło bolało Stary tez jakiś chory a po okresie mamy ostro działać.. mam nadzieje, ze poczujemy się lepiej do tego czasuU mnie również 1dc, ale tylko bol brzucha i pleców
Alabama89
@LadyCaro wy w sumie mieszkacie razem a jakby osobno chociaż ja nawet takiej opcji z moimi rodzicami bym sobie nie wyobrażała.
Moi rodzice z wieloma rzeczami są za bardzo od linijki - jak ma być skoszona trawa w piątek popołudniu to jest to piątek popołudniu a nie sobota rano. Z kolei moja teściowa ma za dużo luz - my ze Starym jesteśmy mieszanka tego co nas w naszych domach wkurzało i stworzyliśmy w zasadzie swoje zwyczaje mocno odbiegające od tego co znamy z domów rodzinnych, aż czasem słyszę w żartach od mojego taty, że aż trudno uwierzyć, że jestem jego córka
My z teściowa mieszkamy w jednym mieście ale 10 km od siebie po dwóch stronach miasta - wyszło tak przez przypadek ale jest to dla nas idealne rozwiązanie
Moi rodzice z wieloma rzeczami są za bardzo od linijki - jak ma być skoszona trawa w piątek popołudniu to jest to piątek popołudniu a nie sobota rano. Z kolei moja teściowa ma za dużo luz - my ze Starym jesteśmy mieszanka tego co nas w naszych domach wkurzało i stworzyliśmy w zasadzie swoje zwyczaje mocno odbiegające od tego co znamy z domów rodzinnych, aż czasem słyszę w żartach od mojego taty, że aż trudno uwierzyć, że jestem jego córka
My z teściowa mieszkamy w jednym mieście ale 10 km od siebie po dwóch stronach miasta - wyszło tak przez przypadek ale jest to dla nas idealne rozwiązanie
Jula19
my po ślubie mieszkaliśmy przez niecałe 3 lata z moimi rodzicami kiedy remontowaliśmy dom. Było nas tam dużo ale każdy miał swój pokój i nie było żadnych zgrzytów.My mieszkamy z moimi rodzicami oczywiście każdy mówi, że to chujoza, no ale u nas to jakiś wyjątek chyba w takim razie xD
Teraz jak dwa lata mieszkamy sami to sobie nie wyobrażam powrotu do wspólnego mieszkania.
Ceonis
To niemożliwe, żeby była pozostałość. Widzę, że u Ciebie w pierwszym cyklu na stymulacji plus ovi też zaskoczyło!Dziewczyny Zrobiłam rano test i wyszedl jakiś cień drugiej kreski. Pojechałam na beta hcg do miasta obok gdzie jest labolatorium diagnostyki a tam mi mówią że w soboty nie robią bhcg i progesteronu. Ale pojechałam do szpitala i tam mi zrobili i mam już wynik beta hcg: 11.82 W poniedziałek będzie wynik progesteronu i powtórzę beta hcg. Wczoraj była biel bieli na teście więc mam nadzieję że to nie pozostałość po ovitrelle.
Po cichu gratuluję, obu wszystko było dobrze
reklama