pluto_nova
Moderator
ta na rurze to @LadyCaroTo my na spotkaniu staraczek po latach chyba dziewczyny na rurze nie muszę wam przedstawiać xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ta na rurze to @LadyCaroTo my na spotkaniu staraczek po latach chyba dziewczyny na rurze nie muszę wam przedstawiać xD
U nas w mieście ludzie tak rzadko jeżdżą autobusami, że są za darmo xD od paru ładnych lat zresztą. No ale umówmy się, nie zarabiali raczej na tych biletachHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy oł jea
Moja ulubiona historia z kontrolerami jest taka:Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy oł jea
U męża na Śląsku tez jest darmowa. U nas za darmo tylko pieski XD (trzeba mieć kaganiec i książeczkę)U nas w mieście ludzie tak rzadko jeżdżą autobusami, że są za darmo xD od paru ładnych lat zresztą. No ale umówmy się, nie zarabiali raczej na tych biletach
Spełnienia marzeń tych małych, tych dużych i tych upragnionych najbardziej miłości, spokoju i samych pięknych dniHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
No dzień zaczął sie nieźle ale życzę Ci żeby dzis juz spotkały cię tylko cudowne rzeczy, dużo miłości i spełnienia wszystkich marzenHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar