reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
O jakie piekne delikatne tez celuje teraz w beż, ale kusza mnie te@Mmiiaa
A prosze, dzis klasyka bo do biura ide i musze obczaić co tam wolno xD
Zobacz załącznik 1419361
Ten maly krótszy bo to zlamas
Mmiiaa
Jeszcze apropo liczeniach tych cykli to musze wam sie przyznac ze jak 2 miesiace temu szlam do gina to troche naklamałam i dodałam sobie 2 cykle zeby wziął mnie na poważnie, jeny jak ja sie musialam pilnować zeby zapamiętać ile ich i kiedy zaczelismy pozniej musialam to ciągnąć w szpitalu ale nie żałuję bo przynajmniej cos wyszlo
Moonstone
Moderator
Spokojnie, ja tez zawsze dodawałam, bo przy tym naszym nieregularnym seksie trudno było to sensownie policzyćJeszcze apropo liczeniach tych cykli to musze wam sie przyznac ze jak 2 miesiace temu szlam do gina to troche naklamałam i dodałam sobie 2 cykle zeby wziął mnie na poważnie, jeny jak ja sie musialam pilnować zeby zapamiętać ile ich i kiedy zaczelismy pozniej musialam to ciągnąć w szpitalu ale nie żałuję bo przynajmniej cos wyszlo
Karolina_123
Ja cykli już nie liczę, bo jest ich tyle, że się pogubiłam
Owulacja
Odkąd się staram w swoim życiu (przed pierwsza ciąża trzy lata, teraz kilka miesięcy) biorę tylko femibion. Tam też jest metylowany kwas. Byłam w ciąży jeden razJa bym tylko chciała zauważyć, ze odkąd brałam pregne to zaszłam dwa razy - może to kwestia tego metylowanego kwasu foliowego?
Mmiiaa
A ja zmienilam pregne na metylowany, zeby brać na w razie czego metylowany... geniuszOdkąd się staram w swoim życiu (przed pierwsza ciąża trzy lata, teraz kilka miesięcy) biorę tylko femibion. Tam też jest metylowany kwas. Byłam w ciąży jeden raz
Cookie_
Moderator
Powiem szczerze, że nigdy nie czułam bólu jajników w czasie owulacji, co najwyżej w czasie pierwszych dni miesiączki.Powiedzcie mi jeszcze, jak macie owulkę to czujecie ból jajników? Tzn ja czuję igiełki takie. Odczuwacie z którego jajnika może być owulka? Bo ja odnoszę wrażenie że częściej boli mnie z jednej strony. Muszę się temu przyjrzeć.
Przed obiema ciążami brałam metylowany kwas ciążowy ok 3 mięs przed staraniami i później do 12 tc. Po tym czasie wjeżdżały witaminy w pierwszej Femibion a w drugiej Mama DHA. Teraz też tylko kwas foliowy leci.
Ostatnia edycja:
reklama
Nel331
Mnie tez częściej boli z jednej strony ale np. Pare dni przed owulacja potrafi mnie tak bolec z obu stron i w ogóle wszystko co możliwe, ze nie da się ruszyć, kroku postawić No nic. Nospy nie pomagająPowiedzcie mi jeszcze, jak macie owulkę to czujecie ból jajników? Tzn ja czuję igiełki takie. Odczuwacie z którego jajnika może być owulka? Bo ja odnoszę wrażenie że częściej boli mnie z jednej strony. Muszę się temu przyjrzeć.
Lekarz mówił, ze to jak i bole już po owu są wynikiem mojej endometriozy