reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ja wczoraj czułam kłucie, ale tez po lewej stronie. Widzę, że przeważają lewe strony 😃 niby wg kalendarza dzisiaj owu, ale nie sprawdzę czy w ogóle będzie, bo termin do mojej ginki mam na 9 lipca. No nic, zobaczę przynajmniej czy jest ciałko żółte 😜

Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar😃🖐️
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy 😃👍 oł jea 😆
U nas w mieście ludzie tak rzadko jeżdżą autobusami, że są za darmo xD od paru ładnych lat zresztą. No ale umówmy się, nie zarabiali raczej na tych biletach 😜

Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar😃🖐️
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy 😃👍 oł jea 😆
Moja ulubiona historia z kontrolerami jest taka:
Gdzie pani mieszka?
W Opolu
Jakie to województwo?
Opolskie

Mina pani kontroler bezcenna. Myślała, ze sobie jaja z niej robię XD (a było to we Wrocławiu)

Spełnienia marzeń tych małych, tych dużych i tych upragnionych najbardziej 🎂 miłości, spokoju i samych pięknych dni 🥰☀️

reklama
No dzień zaczął sie nieźle 😆 ale życzę Ci żeby dzis juz spotkały cię tylko cudowne rzeczy, dużo miłości i spełnienia wszystkich marzen ❤️

Do góry