reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Tak, ale cele te są nierozerwalne. Jak pisałam wcześniej wg kk filarami małżeństwa jest Jedność i Prokreacja.

Tak, teraz Was nadrabiam pomału 😁
Wg mojej pokrętnej logiki oznacza to, ze jeśli np próby zajścia w ciąże są dla jednego ze współmałżonków zbyt dużym obciążeniem zdrowotnym np. Psychicznym to kierujemy się wtedy dobrem współmałżonków. Lepiej żeby małżeństwo żyło w zgodzie i miłości bez dzieci, niż jakby jedno z nich miało przypłacić to zdrowiem albo życiem 🤷🏼‍♀️
Ale tak jak mówię, to tylko moje własne tłumaczenie sobie tego 😊

Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar😃🖐️
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy 😃👍 oł jea 😆
No to pięknie zaczęłaś dzień 😁 Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego jednego 🤰 🍀

Ja dziś siklam na patyk i biel bieli czyli 8dpo nie ma już ovitrelle w organizmie. Za to miałam sen ze miałam specjalny test ciążowy na którym była lupa do wypatrywania cieni 🤣

Witam Was w ten upalny piątek. Od rana w pracy mnie tak wku…. że dajcie spokój. Na co odłożyłam kompa i myślę sobie „jeb.cie się wszyscy idę zobaczyć co na forum” 😂

Wczoraj po wizycie trzona przez pół godziny myślałam co się dzieje z plemnikami. I tak się w ogóle zastanawiałam, czy w ogóle w ciągu ostatnich miesięcy którykolwiek z nich faktycznie miał szanse i próbował przedostać się do komórki. Tak bardzo obrazowo sobie dumalam, aż zasnęłam 😂

Film i kto to mówi nabiera dla mnie nowego znaczenia 😂

Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar😃🖐️
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracy 😃👍 oł jea 😆
Co za chujek, mandat w uro :x wszystkiego wspanialego i spelnienia marzeń!

Jeny, ja nie doczytałam, że masz urodziny! Wszystkiego najlepszego! ❤️🍰🍰🍾🍾 Dużo zdrowia, bo to najważniejsze i oczywiście słodkiego, pierdzącego bobasa!

Już się mógł zlitować w urodziny! Drań!
Wszytskiego najlepszego! Spełnienia marzeń i radości z małych codziennych rzeczy! 🎊💛

reklama
Do góry