LadyCaro
Fanka BB :)
No pokaJa byłam w poniedziałek! I mam taką neonową czerwień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pokaJa byłam w poniedziałek! I mam taką neonową czerwień
Ja uwielbiam akurat takie delikatneJa na pazy będę szła 13.07 i chcę sobie takie zrobić
Co jest w sumie nie w moim stylu bo u mnie zawsze jakiś oczojebny kolor
Zobacz załącznik 1419164
Przypomniało mi się a propos nauk. Spisywaliśmy ten protokół przedślubny zawierający m.in. przeszkody do zawarcia małżeństwa. Odpowiadamy i doszło do pytania o dzieci. ksiądz zamiast zapytać czy wiemy o jakiś chorobach, defektach które uniemożliwią posiadanie potomstwa skrócił to i pyta: Czy możemy mieć dzieci? No to mu odpowiedziałam, że jak zaczniemy się o nie starać to się dowiemy.Nie dozwala. Mieliśmy to na naukach. Celem małżeństwa jest posiadanie potomstwa zgodnie z nauka kk
I ciekawe co by odpowiedział jakby ktores powiedziało ze nie możePrzypomniało mi się a propos nauk. Spisywaliśmy ten protokół przedślubny zawierający m.in. przeszkody do zawarcia małżeństwa. Odpowiadamy i doszło do pytania o dzieci. ksiądz zamiast zapytać czy wiemy o jakiś chorobach, defektach które uniemożliwią posiadanie potomstwa skrócił to i pyta: Czy możemy mieć dzieci? No to mu odpowiedziałam, że jak zaczniemy się o nie starać to się dowiemy.
Na naukach babka zapytała nas o staż (byliśmy wtedy ponad 5 lat że sobą) popatrzyła na nas i powiedziała, no to co ja mam Wam tu wykładać
To zależy w jakim sensie nie może. Jeśli ktos ma impotencję i nie jest w ogole zdolny do prokreacji to niestety jest to przeszkoda wg KK.I ciekawe co by odpowiedział jakby ktores powiedziało ze nie może
Pewnie że małżeństwo nie może być zawarteI ciekawe co by odpowiedział jakby ktores powiedziało ze nie może
to najwyżej @Moonstone zapewni wrażenia całej sali, a dziecko dostanie dożywotnią zniżkę na koszty sądowe?powiem Ci że moja siostra właśnie miała ekspresowa akcje w domu odeszły jej wody, zebrała sie szybko w samochod I na szpital. Co prawda do szpitala jechali pół godziny ale tam od razu na porodówkę i urodziła byliśmy w szoku jak szwagier zadzwonił że już po wszystkim
KościelnegoCo? Impotent nie może wziąć ślubu?