reklama
Moonstone
Moderator
Jak w ogole brałam ślub to dopiero zaczynałam myśleć o dziecku i zastanawiałam się, czy dzieci które mamy przyjąć i po katolicku wychować musza być ludzkie czy zwierzęce tez się licząNo dobra, ramki na serduszka czy księgi gości to rozumiem, ale jak zobaczyłam tablicę z tym że baba nie jest w ciąży, ale planuje to pomyślałam tylko ,,Obyś się ***** nie zdziwiła''
(Uwaga, niektórzy uznają za bluznierstwo)
magdalena.
Fanka BB :)
mój powinien nadejść jutro, miałam nadzieje ze jednak się nie pojawi ale czuje jak nadchodziDobra, dostalam okres. Musialam kichnąć żeby to sie wydarzylo co ciekawe mimo lotu moj organizm dlalej cykl jak w zegarku
Owulacja
G ó w i e n chyba gwiazdkujeWhy to mi wygwiazdkowalo ? Napisałam pierdół ?
Nel331
To może tak napisałam ale czy to złe słowo ?G ó w i e n chyba gwiazdkuje
Owulacja
Oczywiście, że nieTo może tak napisałam ale czy to złe słowo ?
Wezu
To witamy razem z Tobą 1 dzień cyklu! Ja dziś 8… aplikacja pokazuje „szanse na zajście w ciąże dziś - małe” ale odnoszę wrażenie że nawet kiedy pokazywała bardzo duże to nie wiem czemu i tak były małeDobra, dostalam okres. Musialam kichnąć żeby to sie wydarzylo co ciekawe mimo lotu moj organizm dlalej cykl jak w zegarku
Wezu
Nie jest to złe słowo. G ówno to trochę brzydsze określenie kupy. A przecież kupa to nic złego Dokładnie trzeba pisać z przerwą albo kropką wtedy przechodziOczywiście, że nie
Przecież nie napisze ale „kupkowa sytuacja” tylko „ g ówniana sytuacja”
reklama
Moonstone
Moderator
Gówniana Gówniany. Gówniarz. *****.Nie jest to złe słowo. G ówno to trochę brzydsze określenie kupy. A przecież kupa to nic złego Dokładnie trzeba pisać z przerwą albo kropką wtedy przechodzi
Przecież nie napisze ale „kupkowa sytuacja” tylko „ g ówniana sytuacja”