reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
No dobra, ramki na serduszka czy księgi gości to rozumiem, ale jak zobaczyłam tablicę z tym że baba nie jest w ciąży, ale planuje to pomyślałam tylko ,,Obyś się ***** nie zdziwiła''
Jak w ogole brałam ślub to dopiero zaczynałam myśleć o dziecku i zastanawiałam się, czy dzieci które mamy przyjąć i po katolicku wychować musza być ludzkie czy zwierzęce tez się liczą ;)
(Uwaga, niektórzy uznają za bluznierstwo)

Dobra, dostalam okres. Musialam kichnąć żeby to sie wydarzylo :D co ciekawe mimo lotu moj organizm dlalej cykl jak w zegarku :D
To witamy razem z Tobą 1 dzień cyklu! 😁 Ja dziś 8… aplikacja pokazuje „szanse na zajście w ciąże dziś - małe” 😂 ale odnoszę wrażenie że nawet kiedy pokazywała bardzo duże to nie wiem czemu i tak były małe 😂

reklama
Do góry