reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A ja do mojego starego mówię jednocześnie zdrobniale i pelnym imieniem: Tomaszku xD
ja do swojego tez mówię Tomaszek 🤣
Haha standard. My do siebie też mówimy nie po imieniu (nie jakoś mega czule, mamy swoje nazewnictwo i tylko w domu tak się określamy🤷😆), ale jak wjeżdża pełne imię to znak, że jest gęsta atmosfera 😆
mam wrażenie ze u każdego tak jest 😂

Kurczę ale Wy tu produkujecie 🤣

reklama
Myślę, ze to całkiem spoko argument :D
Ale wiesz, to nie jest jak na filmach, od rozpoczęcia akcji do porodu właściwego będziesz miała najprawdopodobniej kilka godzin. Także wystarczy, ze wniesiesz o przerwę w celu wytarcia podłogi ;)
powiem Ci że moja siostra właśnie miała ekspresowa akcje ;) w domu odeszły jej wody, zebrała sie szybko w samochod I na szpital. Co prawda do szpitala jechali pół godziny ale tam od razu na porodówkę i urodziła 😉 byliśmy w szoku jak szwagier zadzwonił że już po wszystkim 😉

To my jeszcze przed ślubem zaczęliśmy dla jaj, żeby nabijać się z innych par mówić do siebie zdrabniając swoje imie i tak nam to zostało, że nawet teściowie i rodzina męża do mnie mówi zdrabniając moje imie.
Zakładając że mam na imię Agnieszka(bo nie) to mówią do mnie Agniesia.
Nawet tak mają wpisane w telefonie Agniesia od Grzesia (imiona zostały zmienione xD)
Ja tak samo zaczęłam dla beki do starego mowic zdrobnieniem, takim dosc mocnym i sie przyjelo wsrod znajomych i rodziny🤣🤣

Masz takie miejsce, cięzko mi wytłumaczyć, takie jak to mój tata mówi "serduszko" czereśni, zaraz pod ogonkiem z przodu :D i ono jak czereśnia jest robaczywa to jest miękkie, a jak nie to twarde
Jest też opcja włożyć do miski i zalać wodą i odstawić na chwilę... co ma wypłynąć to wypłynie 😁
no właśnie dlatego nie kupuje. Obrzydliwe są 🤔
Ja kocham czereśnie!

Musiałabyś się spyknąć z moim Młodym. Od małego uwielbia pobierania krwii, szczepienia, kroplówki. Z każdego wychodzi z uśmiechem i pyta kiedy kolejne 🤣 Od niemowlaka go kłuli to chyba wziął to za codzienność 😝🤣
Dzis wyjątkowo mnie bolało ale spoko, przeżyłam i nawet zdążyłam do.pracy 😁😁

Tak dokładnie. Ja pracowałam u komornika na studiach. To prawda ludzie nie płacą i są bezkarni. A komornik tylko pomaga odzyskać pieniądze. Wiele rzeczy które mówią o komornikach nie są prawdą 🙂 aczkolwiek nigdy nie chciałam zostać komornikiem ale rozumiem ludzi którzy chcą. To całkiem niezły biznes 😁
Teraz mam taka sprawę gospodarczą. Pozwany robi dokładnie wszystko, żeby nie zapłacić ani grosza a żebyśmy my byli w długim procesie. Niewiele da się z tym zrobić. Po dwóch latach prawie mamy wyrok I instancji. Nie mowie już o obowiązku naprawienia szkody przez skazanych, bo to często jest po prostu żenujące…

Ja może nie tyle co lubie, ale krew bym mogla oddawać i 10 razy dziennie i nie robi to na mnie wrażenia :D
Ja lubię usg dopochwowe😂
Właśnie. Ja mam chyba bardziej perspektywiczne myślenie - no dobra, dzidziuś na początku, ale przecież nie staram się o wiecznego niemowlaka... Pryszczatego nastolatka też chcę na przyszłość ;-) Ale może jakieś określenie na stadium przed przyjdzie mi do głowy w kontekście.
A tak w ogóle zdałam sobie sprawę na przykład, że np. my ze starym w ogóle nie zwracamy się do siebie po imieniu... dziecko nie będzie wiedziało, jak się nazywamy :-D
My też! Jeszcze do starego to czasem mi się zdarzy po imieniu powiedzieć, ale mojego imienia nie lubimy obydwoje 😂
Dawać mnie ten weekend 🥵🥵🥵
Jak się czujecie w te upały? Dziś to jakis hardcore, na szczęście mam klimatyzator w pracy :D
Dobrej kawusi i udanego czwarteczku🤪♥️

Ja uwielbiam upały, chociaż w nocy trudniej mi zasnąć. Czuję się świetnie, łatwo mi się pije większe ilości wody, mniej żre i lubię chodzić ubrana tylko w lekkie sukienki, bez bielizny i tych wszystkich warstw ciuchów.

reklama
Weszłam na ślubną grupę sprzedażową na fb, żeby wystawić kilka pierdół z dekoracji, które mi zostały po ślubie i pierwsze co widzę to ogłoszenie ze sprzedażą ślubnych tablic rejestracyjnych z napisem ,,On nie jest bogaty, ale się postara'' i druga ,,Ona nie jest w ciąży, ale planuje''. COOOOOO?!
Season 2 Wtf GIF by Parks and Recreation

Do góry