reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Zawód jak każdy inny 😄 pomaga oszukanym ludziom odzyskać swoje pieniądze ;) No niestety ale niepłacenie zobowiązań ma swoje konsekwencje, nie można zostać bezkarnym 🤷🏻‍♀️ Ja pracuje w kancelarii już kilka lat i większość rzeczy które słyszałam o komornikach w ogóle nie jest prawdą 🙈
Tak dokładnie. Ja pracowałam u komornika na studiach. To prawda ludzie nie płacą i są bezkarni. A komornik tylko pomaga odzyskać pieniądze. Wiele rzeczy które mówią o komornikach nie są prawdą 🙂 aczkolwiek nigdy nie chciałam zostać komornikiem ale rozumiem ludzi którzy chcą. To całkiem niezły biznes 😁

reklama
Buenos días!

Ja już lece na badania krwi te od hematologa 😁 jaram się bo lubię badania i lubię oddawać krew i ogólnie lubię chodzić do lekarzy 😁 takie hobby 🤣
Bonjour ! :-D
Przeciwko oddawaniu krwi nic nie mam, ale to jest niestety męka dla pielęgniarek... moje żyły nie współpracują. Od wczoraj mam pokłute obie ręce...

Witam was dziewczyny w ten deszczowy czwartek. Wczoraj słuchałam chwilę tej dr A coś tam (ta wróżka z YouTube) co pisaliście na grupie testowej i mówiła że w lipcu odpuścić sobie, zrelaksować itd. Taki mam zamiar - ale jeszcze dziś w nocy śniło mi się że urodziłam dziecko w dodatku w ciąży byłam z jakimś gościem którego nie znam 😂 Niektóre sny są bez sensu 😂😂😂😂

Witam was dziewczyny w ten deszczowy czwartek. Wczoraj słuchałam chwilę tej dr A coś tam (ta wróżka z YouTube) co pisaliście na grupie testowej i mówiła że w lipcu odpuścić sobie, zrelaksować itd. Taki mam zamiar - ale jeszcze dziś w nocy śniło mi się że urodziłam dziecko w dodatku w ciąży byłam z jakimś gościem którego nie znam 😂 Niektóre sny są bez sensu 😂😂😂😂
Zazdro deszczu 🤣

Tak w ogóle to cześć dziewczyny 🙂 pewnie mnie nie kojarzycie ze staraczek. Troszkę was podczytuje i myśle, że nadszedł ten czas by się przedstawić :)
Mam 31 lat mój partner 32 oficjalnie staramy się o dziecko już prawie 3 lata, ale od 4 w ogóle się nie zabezpieczamy. Mam za sobą poronienie w 7 dc. U mnie na ten moment wyszła niska rezerwa jajnikowa i niedokrwistość a partnerowi słabe wyniki nasienia. Chodzimy do kliniki niepłodności i na ten moment staramy się o naturalne zajście. Jeżeli się nie uda w ciągu kilku miesięcy to podchodzimy do ivf.
Także tyle ode mnie 😄 życzę wam pięknego dnia 😃

Tak w ogóle to cześć dziewczyny 🙂 pewnie mnie nie kojarzycie ze staraczek. Troszkę was podczytuje i myśle, że nadszedł ten czas by się przedstawić :)
Mam 31 lat mój partner 32 oficjalnie staramy się o dziecko już prawie 3 lata, ale od 4 w ogóle się nie zabezpieczamy. Mam za sobą poronienie w 7 dc. U mnie na ten moment wyszła niska rezerwa jajnikowa i niedokrwistość a partnerowi słabe wyniki nasienia. Chodzimy do kliniki niepłodności i na ten moment staramy się o naturalne zajście. Jeżeli się nie uda w ciągu kilku miesięcy to podchodzimy do ivf.
Także tyle ode mnie 😄 życzę wam pięknego dnia 😃
Hej hej 🙂 Witaj z nami !

No myślę, ze warto. Bo na logikę. Bierzesz leki i na nich funkcjonujesz. Nagle je odstawiasz. Pomijając rozregulowanie z odstawienia niech Ci ta krzywa wyjdzie zle i co - wtedy nie wiadomo czy powrót do leków wystarczy, czy trzeba zwiększać dawkę, działać z insuliną? A tak sprawdzasz na lekach na których już jesteś. Wyjdzie zle - wiadomo, ze trzeba coś dołożyć.
tak zrobię bo mam podobny tok myślenia.

reklama
Mi się śniło przed staraniem się o pierwsze że karmiłam piersią dziecko. Był to chłopiec. Rzadko pamiętam sny a ten zapamiętałam. Po miesiącu od tego snu okazało się że w ciąży jestem i urodziłam chłopaka.
Dziś wzięłam wolne, ale jakie to wolne jak latam z Młodym po lekarzach, zaraz krzątanina po domu i wymiana garderoby na większą u dzieciaków. O tyle dobrze że Młoda jest u babci to szybko to ogarnę. Z nią nie wiem ile czasu by mi wszystko zajęło 😝

Do góry