reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Zawód jak każdy inny 😄 pomaga oszukanym ludziom odzyskać swoje pieniądze ;) No niestety ale niepłacenie zobowiązań ma swoje konsekwencje, nie można zostać bezkarnym 🤷🏻‍♀️ Ja pracuje w kancelarii już kilka lat i większość rzeczy które słyszałam o komornikach w ogóle nie jest prawdą 🙈
Tak dokładnie. Ja pracowałam u komornika na studiach. To prawda ludzie nie płacą i są bezkarni. A komornik tylko pomaga odzyskać pieniądze. Wiele rzeczy które mówią o komornikach nie są prawdą 🙂 aczkolwiek nigdy nie chciałam zostać komornikiem ale rozumiem ludzi którzy chcą. To całkiem niezły biznes 😁

reklama
Buenos días!

Ja już lece na badania krwi te od hematologa 😁 jaram się bo lubię badania i lubię oddawać krew i ogólnie lubię chodzić do lekarzy 😁 takie hobby 🤣
Bonjour ! :-D
Przeciwko oddawaniu krwi nic nie mam, ale to jest niestety męka dla pielęgniarek... moje żyły nie współpracują. Od wczoraj mam pokłute obie ręce...

Witam was dziewczyny w ten deszczowy czwartek. Wczoraj słuchałam chwilę tej dr A coś tam (ta wróżka z YouTube) co pisaliście na grupie testowej i mówiła że w lipcu odpuścić sobie, zrelaksować itd. Taki mam zamiar - ale jeszcze dziś w nocy śniło mi się że urodziłam dziecko w dodatku w ciąży byłam z jakimś gościem którego nie znam 😂 Niektóre sny są bez sensu 😂😂😂😂

Witam was dziewczyny w ten deszczowy czwartek. Wczoraj słuchałam chwilę tej dr A coś tam (ta wróżka z YouTube) co pisaliście na grupie testowej i mówiła że w lipcu odpuścić sobie, zrelaksować itd. Taki mam zamiar - ale jeszcze dziś w nocy śniło mi się że urodziłam dziecko w dodatku w ciąży byłam z jakimś gościem którego nie znam 😂 Niektóre sny są bez sensu 😂😂😂😂
Zazdro deszczu 🤣

Tak w ogóle to cześć dziewczyny 🙂 pewnie mnie nie kojarzycie ze staraczek. Troszkę was podczytuje i myśle, że nadszedł ten czas by się przedstawić :)
Mam 31 lat mój partner 32 oficjalnie staramy się o dziecko już prawie 3 lata, ale od 4 w ogóle się nie zabezpieczamy. Mam za sobą poronienie w 7 dc. U mnie na ten moment wyszła niska rezerwa jajnikowa i niedokrwistość a partnerowi słabe wyniki nasienia. Chodzimy do kliniki niepłodności i na ten moment staramy się o naturalne zajście. Jeżeli się nie uda w ciągu kilku miesięcy to podchodzimy do ivf.
Także tyle ode mnie 😄 życzę wam pięknego dnia 😃

Tak w ogóle to cześć dziewczyny 🙂 pewnie mnie nie kojarzycie ze staraczek. Troszkę was podczytuje i myśle, że nadszedł ten czas by się przedstawić :)
Mam 31 lat mój partner 32 oficjalnie staramy się o dziecko już prawie 3 lata, ale od 4 w ogóle się nie zabezpieczamy. Mam za sobą poronienie w 7 dc. U mnie na ten moment wyszła niska rezerwa jajnikowa i niedokrwistość a partnerowi słabe wyniki nasienia. Chodzimy do kliniki niepłodności i na ten moment staramy się o naturalne zajście. Jeżeli się nie uda w ciągu kilku miesięcy to podchodzimy do ivf.
Także tyle ode mnie 😄 życzę wam pięknego dnia 😃
Hej hej 🙂 Witaj z nami !

No myślę, ze warto. Bo na logikę. Bierzesz leki i na nich funkcjonujesz. Nagle je odstawiasz. Pomijając rozregulowanie z odstawienia niech Ci ta krzywa wyjdzie zle i co - wtedy nie wiadomo czy powrót do leków wystarczy, czy trzeba zwiększać dawkę, działać z insuliną? A tak sprawdzasz na lekach na których już jesteś. Wyjdzie zle - wiadomo, ze trzeba coś dołożyć.
tak zrobię bo mam podobny tok myślenia.

reklama
Mi się śniło przed staraniem się o pierwsze że karmiłam piersią dziecko. Był to chłopiec. Rzadko pamiętam sny a ten zapamiętałam. Po miesiącu od tego snu okazało się że w ciąży jestem i urodziłam chłopaka.
Dziś wzięłam wolne, ale jakie to wolne jak latam z Młodym po lekarzach, zaraz krzątanina po domu i wymiana garderoby na większą u dzieciaków. O tyle dobrze że Młoda jest u babci to szybko to ogarnę. Z nią nie wiem ile czasu by mi wszystko zajęło 😝

Do góry