reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Dokladnie tak samo jak my jakieś 2 tyg temu. Stary wyprzedza a koles skręca. Oczywiście bez kierunkowskazuKurde, przed chwila prawie mielismy wypadek, bo Tomek wyprzedzal i w trakcie tego typ wyprzedzany zaczal wyprzedzać kogoś przed sobą... no, to kawy już nie potrzebuję
Czasem podziwiam Starego za refleks za kółkiem
LadyCaro
No jak mnie teraz Stary uczy jeździć to zawsze mnie pyta jak zrobilam jakis manewr czy upewniłam sie, że nikt mnie nie wyprzedza. Co za ludzieDokladnie tak samo jak my jakieś 2 tyg temu. Stary wyprzedza a koles skręca. Oczywiście bez kierunkowskazu
LadyCaro
Ja może nie tyle co lubie, ale krew bym mogla oddawać i 10 razy dziennie i nie robi to na mnie wrażeniaBuenos días!
Ja już lece na badania krwi te od hematologa jaram się bo lubię badania i lubię oddawać krew i ogólnie lubię chodzić do lekarzy takie hobby
Moonstone
Moderator
Ja odkąd jestem w ciąży to nie znoszęBuenos días!
Ja już lece na badania krwi te od hematologa jaram się bo lubię badania i lubię oddawać krew i ogólnie lubię chodzić do lekarzy takie hobby
Co do krwi, to jestem dawcą. Bardziej chodzi o wyniki
Bibi89
Ja wychodzę z założenia że badam się na tyle czesto że nawet jakby coś wyszło to wyłapie to w bardzo wczesnym stadiumJa odkąd jestem w ciąży to nie znoszę
Co do krwi, to jestem dawcą. Bardziej chodzi o wyniki
Jezuniu ile ludzi przede mną ... spać nie mogą ?
Moonstone
Moderator
dużo cierpliwości życzęJa wychodzę z założenia że badam się na tyle czesto że nawet jakby coś wyszło to wyłapie to w bardzo wczesnym stadium
Jezuniu ile ludzi przede mną ... spać nie mogą ?
reklama
Moonstone
Moderator
Jak to co? Będziesz z nami pisacDziś mam badania medycyny pracy, jedne o 8, potem 8:45 a potem 15 xD wspaniale. W miedzyczasie idę na pazy. A tak to nie wiem co ze sobą zrobie