Bibi89
Fanka BB :)
Ja to mogłabym sobie czekać ale moja praca nie bardzo...dużo cierpliwości życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mogłabym sobie czekać ale moja praca nie bardzo...dużo cierpliwości życzę
To napewno. Mam nadzieje, że mi sie telefon nie rozladuje xDJak to co? Będziesz z nami pisac
Ja w ogóle nie lubie zdrobnień przesadnych i określenia dzidzius też nie lubie i nie używamEj a ja wczoraj nie mogłam zasnąć, i naszła mnie taka refleksja. Co myślicie o określeniu „dzidzius” np. Staramy się o dzidziusia, chce mieć dzidziusia?
bo ja nie rozumiem dzidziuś
Zawsze może być boboJa w ogóle nie lubie zdrobnień przesadnych i określenia dzidzius też nie lubie i nie używam
Po internetach krążyło kiedyś takie ogłoszenie parafialne...Byłam kiedyś w parafii, gdzie patronką jest Matką Boska.... z brzuszkiem
A dla mnie po prostu: dziecko. I tyleZawsze może być bobo
Mi jakoś też nie brzmią groszki i fasolki. Za to alien dla mnie brzmi świetnie XD
Ej a ja wczoraj nie mogłam zasnąć, i naszła mnie taka refleksja. Co myślicie o określeniu „dzidzius” np. Staramy się o dzidziusia, chce mieć dzidziusia?
bo ja nie rozumiem dzidziuś
Mi sie zawsze bobo podobało ale jak odkryłam że w pl są bobotesty to zmienilam zdanie i już mi się nie podobaZawsze może być bobo
Mi jakoś też nie brzmią groszki i fasolki. Za to alien dla mnie brzmi świetnie XD
Bobas, ok ale dzidziusia nie kumamDla mnie dzidziuś okej ale bardziej podoba mi się bobas