reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Ej, ale akurat Jadwiga miała kosę z mężem który jej nie chciał widywać, prawie nie współżyli a jak w końcu zaszła w ciążę to potem urodziła i umarła (a dziecko zmarło kilka dni później). Może lepiej znajdzcie lepszą patronkę niepłodności ;p...

To już święta Elżbieta ma bardziej optymistyczną historię na koncie :p.
No jednak Maryja wygrywa w przedbiegach!

To serial na netflixie o prawniku, który też zaczynał od 0,wynajmował w pokój w salonie kosmetycznym jako swoją kancelarie, nie miał sekretarki więc jak ktoś dzwonił to udawał dźwięk kobiety, że niby połączy zaraz z mecenasem😋
Ja to oglądam bo ta sama postać występowała w Breaking Bad. Więc jestem ciekawa serialu, bo on pokaże, jak ten prawnik zejdzie na złą drogę 😄
Ja już postawiłam końcem maja bo skończyłam opakowanie, ale gin u którego wtedy byłam to w ogóle mnie ochrzanił ze nie powinno się tak o brać żelaza🤷‍♀️
Ostatnio na profilu Yemichudne było sporo wiedzy na temat tabletek z żelazem. Ponoć to tylko ostateczna, ostateczność! Bo mają silne działanie uboczne i chyba jak dobrze pamiętam rozwalają jelita

Byłam kiedyś w parafii, gdzie patronką jest Matką Boska.... z brzuszkiem :)
Ja tylko chciałam powiedzieć, ze w klinice leczenia niepłodności we Lwowie leżało się po inseminacji/ivf z takim towarzystwem:

Załączniki

• 28D30458-37C5-49B0-AFF6-8971A0C7E828.jpeg
    28D30458-37C5-49B0-AFF6-8971A0C7E828.jpeg
    197,1 KB · Wyświetleń: 54
Właśnie się napatoczylam na program ‚ekstremalne historie milosne’. Widziałam już chyba wszystko w moim życiu, mogę umierać 😳

Wcześniej widziałam dyskusję o Jadwidze i chyba @Moonstone napisała że dla niej to patronka niepłodności :p. Być może tamten post powinnam zacytować sugerując Elżbietę ale nie chcę mi się go szukać :D.
Nie tyle niepłodności może co myśle ze jej historia może być wsparciem dla starających się ;). Jest jeszcze Matka Boska z Groty Mlecznej (to chyba właśnie ta karmiąca) - dostałam jej obraZ w zeszłym roku od brata :)

reklama
Do góry